DA Forum Üzerinde Kumar Sitesi Reklamı

MrJosef

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694
Screenshot_20220719-215733_Chrome.jpg

Az önce bir konuda geziyordum ve ilk defa internette böyle bir bet reklamıyla karşılaştım. Daha önce bir kumar sitesine vs de girmedim reklam motorundan desem değil.

Bazen saçma sapan reklamlar çıkabiliyor ondan olabilir belki. Bana arada Youtube'da yabancı yabancı reklamlar vs. çıkıyordu.

Alıntıyı görüntüle
Az önce bir konuda geziyordum ve ilk defa internette böyle bir bet reklamıyla karşılaştım. Daha önce bir kumar sitesine vs de girmedim reklam motorundan desem değil.
kaçak film izlediysen bile çıkıyor. mesela arkadaşıma da deli gibi mayo reklamı çıkıyor ama çocuk sadece girip adam akıllı şeylere bakıyor yada benim yanımda bilmiyomo.O2

Sen hangi tarz sitelere girersen reklamlar ona göre değişir. O reklamları Google belirliyor forumla alakalı değil.

neye tıklarsan reklam olarak o çıkar

goagle ads kullanıyorlar sanırım sen neyle ilgilenirsen onunla alakalı reklam çıkarıyor

Alıntıyı görüntüle
forumla alakasız ama bana youtube da sürekli 38 yaşında ya da 42 yaşında fln olan insanların fotoları reklam olarak cıkıyor ve altında da dul ya da boşanmış yazıyor

Geri