Sakurajima Mai
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 641
Tırnak yeniyor muydu ya
Zaten aklımdaysa yemem. Birşeye odaklandığımda oluyor.dünya değil de tırnağın yok olabilir
dikkat edersen önüne geçebilirsin
stres yaptığında iki elini birleştirip bırakma mesela
biraz antipatik bi çözüm ama işe yarar![]()
HayırTırnak yeniyor muydu ya![]()
bişeye odaklanmaZaten aklımdaysa yemem. Birşeye odaklandığımda oluyor.
hocam bi hastalık varBende de uyku alamama problemi var nedense. 10 saat'te uyusam sanki hiç uyumamış gibi oluyorum ve genelde hep böyle gözlerim kamaşıyor uykusuzluktan. Bir türlü çözemedim. Çok sıkıntı yaratıyor.
Bende tam tersi. Haraket etmediğim sürece yorgun muyum bilmem.Bende de uyku alamama problemi var nedense. 10 saat'te uyusam sanki hiç uyumamış gibi oluyorum ve genelde hep böyle gözlerim kamaşıyor uykusuzluktan. Bir türlü çözemedim. Çok sıkıntı yaratıyor.
hocam ben hayatımda hiç tırnak yemedim o yüzden senin gibi düşünemem ama bence bunun bir tavsiyesi yok alışkanlık bırakmak için istikrar yeterli olabilir4 yaşındam beri böyleyim. @Alexa bakabilir misin?
hocam bi hastalık var
gece uyurken insanı daraltıp sürekli uyandırıyor
war cebeci hocam söylemişti istersen bi araştır belki sizde de aynı durum mevcuttur
zaten uyandıktan sonra değil uyurken daralıyorsun ve uyanmana sebep oluyorDaralmayı bilmem de uyurken çok kalkıyorum nedense onu farkettim. Gündüz yada gece farketmiyor aslında ne zaman uyusam mutlaka uyanıyorum.