Yok artık bu kadar oluyor mu ya?Stres, üzerine çok düşündüğün durumlar, endişe durumlarında çok tırnak yenilir.
Brn de bundan muzdariptim. İnanmazsın geçen sene sınavda tırnağım kayboldu. Gün boyu bir acı vardı. Doktora gittim çekip, düğme koydu. Tekrar uzuyana kadar.
Bunun için acı kalyon öneririm ve bu düzensizleşmiş tırnakların gelişimi için besleyici şeffaf oje alınız. Bende işe yaradı.
Teşekkürler gerçekten.Stres, üzerine çok düşündüğün durumlar, endişe durumlarında çok tırnak yenilir.
Brn de bundan muzdariptim. İnanmazsın geçen sene sınavda tırnağım kayboldu. Gün boyu bir acı vardı. Doktora gittim çekip, düğme koydu. Tekrar uzuyana kadar.
Bunun için acı kalyon öneririm ve bu düzensizleşmiş tırnakların gelişimi için besleyici şeffaf oje alınız. Bende işe yaradı.
Mantık zeka bilim. Eyw kardeşim.Elini kolonyala sonrasında tırnağını kemirmeye başladığında pis kolonya tadı gelecek sende lan gene mi kemirmeye başlamışım iyiki aklıma geldi şimdi kemirmicem diyeceksin. Çok mantıklııı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok artık bu kadar oluyor mu ya?
zaten uyandıktan sonra değil uyurken daralıyorsun ve uyanmana sebep oluyor
araştırmanda fayda var bence hocam
Benden bu kadar yatıyorum daha bir şey istemeyinTeşekkürler gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mantık zeka bilim. Eyw kardeşim.
en iyisi başka şeylerden uzaklaşmak. düzenli tırnaklarını kes. birde sakız çiğnemek te seni uzaklaştırır4 yaşındam beri böyleyim. @Alexa bakabilir misin?
Oluyor. Bende ciddi anlamda stres ve kıytırık dönem sınavını fulleme endişesi vardı. Elimin katmanlarını söktüğüm, tırnak üstündeki deriyi söktüğümde elimin kanlar içinde olduğu hatırlarım. Tırnağı bir doğru kesmek bir de yanlış kesmek vardı ben koparırken bir de yanlış kopardım tırnak deriye batmıştı. Cidden acı verici, yaşanmak istenmeyecek olaylardan.Yok artık bu kadar oluyor mu ya?
GünaydınBenim günüm yeni başlıyor. İyi geceler aleksandır.