Tırnak yeme alışkanlığından nasıl kurtulunur?

Daum-exol Tırnak Cilası

Elini kolonyala sonrasında tırnağını kemirmeye başladığında pis kolonya tadı gelecek sende lan gene mi kemirmeye başlamışım iyiki aklıma geldi şimdi kemirmicem diyeceksin. Çok mantıklııı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stres, üzerine çok düşündüğün durumlar, endişe durumlarında çok tırnak yenilir.
Brn de bundan muzdariptim. İnanmazsın geçen sene sınavda tırnağım kayboldu. Gün boyu bir acı vardı. Doktora gittim çekip, düğme koydu. Tekrar uzuyana kadar.

Bunun için acı kalyon öneririm ve bu düzensizleşmiş tırnakların gelişimi için besleyici şeffaf oje alınız. Bende işe yaradı.
Yok artık bu kadar oluyor mu ya?

Stres, üzerine çok düşündüğün durumlar, endişe durumlarında çok tırnak yenilir.
Brn de bundan muzdariptim. İnanmazsın geçen sene sınavda tırnağım kayboldu. Gün boyu bir acı vardı. Doktora gittim çekip, düğme koydu. Tekrar uzuyana kadar.

Bunun için acı kalyon öneririm ve bu düzensizleşmiş tırnakların gelişimi için besleyici şeffaf oje alınız. Bende işe yaradı.
Teşekkürler gerçekten.

Elini kolonyala sonrasında tırnağını kemirmeye başladığında pis kolonya tadı gelecek sende lan gene mi kemirmeye başlamışım iyiki aklıma geldi şimdi kemirmicem diyeceksin. Çok mantıklııı

Mantık zeka bilim. Eyw kardeşim.

zaten uyandıktan sonra değil uyurken daralıyorsun ve uyanmana sebep oluyor
araştırmanda fayda var bence hocam

Onu demiyorum ben uyurken bile sürekli uyanıyorum uyandığım zaman oturuyorum sağa sola bakıyorum geri yatıyorum sonra. Bu durumu sabaha kadar yaşıyorum.

Teşekkürler gerçekten.

Mantık zeka bilim. Eyw kardeşim.
Benden bu kadar yatıyorum daha bir şey istemeyin:D Beni bugün çok yordunuz. Kahramanınızın dinlenmeye ihtiyacı var😎

Oluyor. Bende ciddi anlamda stres ve kıytırık dönem sınavını fulleme endişesi vardı. Elimin katmanlarını söktüğüm, tırnak üstündeki deriyi söktüğümde elimin kanlar içinde olduğu hatırlarım. Tırnağı bir doğru kesmek bir de yanlış kesmek vardı ben koparırken bir de yanlış kopardım tırnak deriye batmıştı. Cidden acı verici, yaşanmak istenmeyecek olaylardan.

İnsanlarla tokalaşırken tokalaşmak istemiyorlardı.

Parmaklarına kolonya sık eline ağzına aldığına pişman olacaksın

Geri