Tırnak yeme alışkanlığından nasıl kurtulunur?

Tırnak yeniyor muydu ya😕

Küçüklüğümden beri aynı şey bendede var bir süre olmuyor sonra boşlukta kalıyorum ve başlıyorum serçe parmağım sızlıyor şuan 1 2 saattir bxakdah birakilmicak bu alışkanlık

Bende de uyku alamama problemi var nedense. 10 saat'te uyusam sanki hiç uyumamış gibi oluyorum ve genelde hep böyle gözlerim kamaşıyor uykusuzluktan. Bir türlü çözemedim. Çok sıkıntı yaratıyor.

Bende de uyku alamama problemi var nedense. 10 saat'te uyusam sanki hiç uyumamış gibi oluyorum ve genelde hep böyle gözlerim kamaşıyor uykusuzluktan. Bir türlü çözemedim. Çok sıkıntı yaratıyor.
hocam bi hastalık var
gece uyurken insanı daraltıp sürekli uyandırıyor
war cebeci hocam söylemişti istersen bi araştır belki sizde de aynı durum mevcuttur

Bende tam tersi. Haraket etmediğim sürece yorgun muyum bilmem.

4 yaşındam beri böyleyim. @Alexa bakabilir misin?
hocam ben hayatımda hiç tırnak yemedim o yüzden senin gibi düşünemem ama bence bunun bir tavsiyesi yok alışkanlık bırakmak için istikrar yeterli olabilir

hocam bi hastalık var
gece uyurken insanı daraltıp sürekli uyandırıyor
war cebeci hocam söylemişti istersen bi araştır belki sizde de aynı durum mevcuttur

Daralmayı bilmem de uyurken çok kalkıyorum nedense onu farkettim. Gündüz yada gece farketmiyor aslında ne zaman uyusam mutlaka uyanıyorum.

Daralmayı bilmem de uyurken çok kalkıyorum nedense onu farkettim. Gündüz yada gece farketmiyor aslında ne zaman uyusam mutlaka uyanıyorum.
zaten uyandıktan sonra değil uyurken daralıyorsun ve uyanmana sebep oluyor
araştırmanda fayda var bence hocam

takma tırnak tak onu ısır. 🤲

Stres, üzerine çok düşündüğün durumlar, endişe durumlarında çok tırnak yenilir.
Brn de bundan muzdariptim. İnanmazsın geçen sene sınavda tırnağım kayboldu. Gün boyu bir acı vardı. Doktora gittim çekip, düğme koydu. Tekrar uzuyana kadar.

Bunun için acı kalyon öneririm ve bu düzensizleşmiş tırnakların gelişimi için besleyici şeffaf oje alınız. Bende işe yaradı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri