🔥İndirim Dark 12cm Addressable RGB Tornado Fan 77,56 ✨

benim kasam mesh panel önde 2 büyük fan arkada 1 tane küçük egzos fanı bunu da üste egzos olarak taksam derecelerim düşer mi sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3'lü rainbow fan 105 lirayken alınmaz sanki
link atabilir misin?

benim kasam mesh panel önde 2 büyük fan arkada 1 tane küçük egzos fanı bunu da üste egzos olarak taksam derecelerim düşer mi sizce ?

link atabilir misin?

link atabilir misin?
Düşüş Sağlar Tabikide

İyi fiyat

H610m-k anakartim var. 3 önde 1 de arka tarafta fan var kasamda. Üst tarafa ekleme yapmak istiyorum. Bu fani veya 3lu olanı alırsam anakartimdan enerji verebilir miyim girişleri uyumlu mu yada yeterince giriş var mı anakartim da bilen var mı ? Ekstra çoklayıcı falan gibi bişey mi almam gerekir yoksa ?

Asus prime h610m-k düzenlemeyi bulamadım tekrar yazdım kusura bakmayın

H610m-k anakartim var. 3 önde 1 de arka tarafta fan var kasamda. Üst tarafa ekleme yapmak istiyorum. Bu fani veya 3lu olanı alırsam anakartimdan enerji verebilir miyim girişleri uyumlu mu yada yeterince giriş var mı anakartim da bilen var mı ? Ekstra çoklayıcı falan gibi bişey mi almam gerekir yoksa ?

Asus prime h610m-k düzenlemeyi bulamadım tekrar yazdım kusura bakmayın
Aynı şeyi merak ediyorum ben de

DA GT2 camkasa aldım ben ona gide di mi bu 3'lü fan ?

RGB si saat yönünün tersine dönüyor,bilginize !!

Geri