FATİHSAYIN
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
Tabikide O Daha F/P Bu + olarak ARGB ve Bilindik bir Marka Daha önce hiç kullanmadım ama nasıl performans verir bilmiyorum.3'lü rainbow fan 105 lirayken alınmaz sanki
link atabilir misin?3'lü rainbow fan 105 lirayken alınmaz sanki
benim kasam mesh panel önde 2 büyük fan arkada 1 tane küçük egzos fanı bunu da üste egzos olarak taksam derecelerim düşer mi sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
link atabilir misin?
Düşüş Sağlar Tabikidebenim kasam mesh panel önde 2 büyük fan arkada 1 tane küçük egzos fanı bunu da üste egzos olarak taksam derecelerim düşer mi sizce ?
link atabilir misin?
benim kasam mesh panel önde 2 büyük fan arkada 1 tane küçük egzos fanı bunu da üste egzos olarak taksam derecelerim düşer mi sizce ?
link atabilir misin?
Serinlik olarak onlar iyi ama ARGB olması alıcısına gider.3'lü rainbow fan 105 lirayken alınmaz sanki
Aynı şeyi merak ediyorum ben deH610m-k anakartim var. 3 önde 1 de arka tarafta fan var kasamda. Üst tarafa ekleme yapmak istiyorum. Bu fani veya 3lu olanı alırsam anakartimdan enerji verebilir miyim girişleri uyumlu mu yada yeterince giriş var mı anakartim da bilen var mı ? Ekstra çoklayıcı falan gibi bişey mi almam gerekir yoksa ?
Asus prime h610m-k düzenlemeyi bulamadım tekrar yazdım kusura bakmayın