FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Arkadaşlar Normal Mi bu durum ? termal macunu zaten yeni şimdi geldi daha sizce ?
Selam yine ben ve sen yük altında kaç derece dostum 80 nin üstünü görüyorsan o stok fanla normal olabilirArkadaşlar Normal Mi bu durum ? termal macunu zaten yeni şimdi geldi daha sizce ?
Yük altındaki derece önemli boşta 50 olması normal.Arkadaşlar Normal Mi bu durum ? termal macunu zaten yeni şimdi geldi daha sizce ?
siz beni özellikle seviyosunuz galibaSelam yine ben ve sen yük altında kaç derece dostum
normal dostum kaç olmasını bekliyorsunArkadaşlar Normal Mi bu durum ? termal macunu zaten yeni şimdi geldi daha sizce ?
Mesh Kasa Pollux3an diye arattığınızda çıkarKasan mesh değilse bence normal
Değerler normal. Stok soğutucuyla da kullanıyorsan eğer çok şaşırılacak bir sıcaklık değeri değil.Mesh Kasa Pollux3an diye arattığınızda çıkar
bayılıyorum size ya sorularınız tam sormalık ama cevaplarını genellikle aşşağı yukarı biliyorsun .Dsiz beni özellikle seviyosunuz galibaBakyım hemen yazayım cevap
Full yükteki değerler önemli.Arkadaşlar Normal Mi bu durum ? termal macunu zaten yeni şimdi geldi daha sizce ?
Cevapları biliyorum biliyorumda foruma'da bi sorayım diyorum bide onlardan dinleyelim olayı diyebayılıyorum size ya sorularınız tam sormalık ama cevaplarını genellikle aşşağı yukarı biliyorsun .D
%65 kullanımda 62-65 derece hocamFull yükteki değerler önemli.
max 75 leri belki biraz üstünü görür değişmeye gerek yok güzel değerlerCevapları biliyorum biliyorumda foruma'da bi sorayım diyorum bide onlardan dinleyelim olayı diyeHocam Valla Test Yaptım %60-70 arası kullanımda 64-67 derece arası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%65 kullanımda 62-65 derece hocam
AIDA64 testi yapabilir misin?Cevapları biliyorum biliyorumda foruma'da bi sorayım diyorum bide onlardan dinleyelim olayı diyeHocam Valla Test Yaptım %60-70 arası kullanımda 64-67 derece arası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%65 kullanımda 62-65 derece hocam