James Donkey 710 Yazılımında ayar yapamamak

hsynsglm77

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Arkadaşlar merhaba bugün James Donkey 710 kargom geldi ve şimdi yazılımını açtım ve ilk baş şöyle bir şey geldi click the finish button to complete the installation after installation connect the usb headset device finish dedim ardından yazılıma girdim ama ayar yapamıyorum nereye dokunsam bu hatayı alıyorum the device has not been detected çözümü nedir

Kulaklığı görmüyor kanka. Programı kapat kulaklığı çıkar. Kulaklığı takıp ses ayıgıtı olarak kulaklığı ayarladıktan sonra programı aç.

Kulaklığı görmüyor kanka. Programı kapat kulaklığı çıkar. Kulaklığı takıp ses ayıgıtı olarak kulaklığı ayarladıktan sonra programı aç.
reis ben kulaklıgı anakarta değil usb girişine taktım ondan mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaptım aga kulaklıgı cıkarıp taktım oldu teşekkürler birde ses kasmak için iyi bir ayar gösterir misin konu açmıştım ama cevap gelmedi

yaptım aga kulaklıgı cıkarıp taktım oldu teşekkürler birde ses kasmak için iyi bir ayar gösterir misin konu açmıştım ama cevap gelmedi
Açtığın o konuda cevap yazdım ben sana. Bak o konuya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,620
Üyeler
192,760
Son üye
LostNebula
Geri