HDD'yi Nasıl Takacağım

Cagan11

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar bilgisayara hdd takacaktım
294586771_574692404398866_8094170762081778597_n.jpg
ama bu kızaklı değilmiş biraz kafam karıştı nasıl olacak burda bir de sadece sağ tarafta 3 tane vidalama yeri var sol da o da yok yardımıcı olursanız sevinirim

Kasanın modeli nedir biggie

Arkadaşlar bilgisayara hdd takacaktımAlıntıyı görüntüle ama bu kızaklı değilmiş biraz kafam karıştı nasıl olacak burda bir de sadece sağ tarafta 3 tane vidalama yeri var sol da o da yok yardımıcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar yazım gitmiş bölünmüş bir şeyler olmuş ondan tekrar yazıyorum bilgisayara hdd takacaktım ama bu kızaklı değildi benim de kafam karıştı nasıl olacak diye bu alanda sadece sağ tarafta 3 tane vidalama yeri var sol boş ama hdd de 6 tane var acaba buraya takmayacak mıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın modeli nedir biggie
power boost vk-p3380b

Arkadaşlar yazım gitmiş bölünmüş bir şeyler olmuş ondan tekrar yazıyorum bilgisayara hdd takacaktım ama bu kızaklı değildi benim de kafam karıştı nasıl olacak diye bu alanda sadece sağ tarafta 3 tane vidalama yeri var sol boş ama hdd de 6 tane var acaba buraya takmayacak mıyım

power boost vk-p3380b
Kasanızın içinden kızak çıkmıyor sanırım. Bazı arkadaşlar başka taraftan vidalamayı denemiş ama nasıl sabitlemişler anlatmamışlar. Kasanın başka bir yerinde kocaman HDD yazan bir kısım var mı? böyle dikey şekilde

Kasanızın içinden kızak çıkmıyor sanırım. Bazı arkadaşlar başka taraftan vidalamayı denemiş ama nasıl sabitlemişler anlatmamışlar. Kasanın başka bir yerinde kocaman HDD yazan bir kısım var mı? böyle dikey şekilde
Evet kızak çıkmıyor yok ben göremedim öyle bir yazı

kablo takılacak kısmı açık kısma bakacak şekilde sağdaki çıkıntıların üstünden takıp vidalamanız lazım sanırım

Bir de bunu takmaya çalışırken bilgisayara zarar verebilir miyim sence yeni aldım da bir şey olmasından korkuyorum

kablo takılacak kısmı açık kısma bakacak şekilde sağdaki çıkıntıların üstünden takıp vidalamanız lazım sanırım
Tam anlayamadım

Bir de bunu takmaya çalışırken bilgisayara zarar verebilir miyim sence yeni aldım da bir şey olmasından korkuyorum

Tam anlayamadım
Dostum en fazla kasaya zarar verirsin o da tornavidayla kanırtırsan eğer. Sadece sata kablosu takıcaksın anakarta ekstra bir durum olmaz soketleri zorlama yeter.
burdaki ikinci yorumu deneyebilirsin belki?

Anladığım kadarıyla HDD yi kasaya sabitleyemedin. bu yerler 3.5 inç yerleri senin HDD 2.5 ise buraya olmaz. Onun yeri yukarda bir yerdedir. 3.5 inç ise az biraz tutturup vidalama yaparak sabitleyeceksin başka oluru yok.

Dostum en fazla kasaya zarar verirsin o da tornavidayla kanırtırsan eğer. Sadece sata kablosu takıcaksın anakarta ekstra bir durum olmaz soketleri zorlama yeter.
burdaki ikinci yorumu deneyebilirsin belki?
Kasanın kullanım kılavuzunda gösterir mi ki

Anladığım kadarıyla HDD yi kasaya sabitleyemedin. bu yerler 3.5 inç yerleri senin HDD 2.5 ise buraya olmaz. Onun yeri yukarda bir yerdedir. 3.5 inç ise az biraz tutturup vidalama yaparak sabitleyeceksin başka oluru yok.
Ben o gösterdiğim yere hdd yi soktum ama vidalamadım tam emin olamadığım için hdd de 6 tane vida yeri var ya o yerde sadece 3 tane var onu anlayamadım

Kasanın kullanım kılavuzunda gösterir mi ki

Ben o gösterdiğim yere hdd yi soktum ama vidalamadım tam emin olamadığım için hdd de 6 tane vida yeri var ya o yerde sadece 3 tane var onu anlayamadım
Göstermesi lazım ama keşke sdd alsaydınız

Bir de sağ tarafta hemen güç kaynağı ve bir sürü kablo var oradan vidalamak ta zor olur

Göstermesi lazım ama keşke sdd alsaydınız
Ssd var zaten ben 2. depolama için aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,068
Üyeler
197,814
Son üye
Kaan.38