Arkadaşlar yazım gitmiş bölünmüş bir şeyler olmuş ondan tekrar yazıyorum bilgisayara hdd takacaktım ama bu kızaklı değildi benim de kafam karıştı nasıl olacak diye bu alanda sadece sağ tarafta 3 tane vidalama yeri var sol boş ama hdd de 6 tane var acaba buraya takmayacak mıyımArkadaşlar bilgisayara hdd takacaktımAlıntıyı görüntüle ama bu kızaklı değilmiş biraz kafam karıştı nasıl olacak burda bir de sadece sağ tarafta 3 tane vidalama yeri var sol da o da yok yardımıcı olursanız sevinirim
power boost vk-p3380bKasanın modeli nedir biggie
Kasanızın içinden kızak çıkmıyor sanırım. Bazı arkadaşlar başka taraftan vidalamayı denemiş ama nasıl sabitlemişler anlatmamışlar. Kasanın başka bir yerinde kocaman HDD yazan bir kısım var mı? böyle dikey şekildeArkadaşlar yazım gitmiş bölünmüş bir şeyler olmuş ondan tekrar yazıyorum bilgisayara hdd takacaktım ama bu kızaklı değildi benim de kafam karıştı nasıl olacak diye bu alanda sadece sağ tarafta 3 tane vidalama yeri var sol boş ama hdd de 6 tane var acaba buraya takmayacak mıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
power boost vk-p3380b
Evet kızak çıkmıyor yok ben göremedim öyle bir yazıKasanızın içinden kızak çıkmıyor sanırım. Bazı arkadaşlar başka taraftan vidalamayı denemiş ama nasıl sabitlemişler anlatmamışlar. Kasanın başka bir yerinde kocaman HDD yazan bir kısım var mı? böyle dikey şekilde
Bir de bunu takmaya çalışırken bilgisayara zarar verebilir miyim sence yeni aldım da bir şey olmasından korkuyorumKasanızın içinden kızak çıkmıyor sanırım. Bazı arkadaşlar başka taraftan vidalamayı denemiş ama nasıl sabitlemişler anlatmamışlar. Kasanın başka bir yerinde kocaman HDD yazan bir kısım var mı? böyle dikey şekilde
Tam anlayamadımkablo takılacak kısmı açık kısma bakacak şekilde sağdaki çıkıntıların üstünden takıp vidalamanız lazım sanırım
Dostum en fazla kasaya zarar verirsin o da tornavidayla kanırtırsan eğer. Sadece sata kablosu takıcaksın anakarta ekstra bir durum olmaz soketleri zorlama yeter.Bir de bunu takmaya çalışırken bilgisayara zarar verebilir miyim sence yeni aldım da bir şey olmasından korkuyorum
Tam anlayamadım
forum.donanimarsivi.com
Teşekkürler daha kablo takma aşamasına geçemedik zatenDostum en fazla kasaya zarar verirsin o da tornavidayla kanırtırsan eğer. Sadece sata kablosu takıcaksın anakarta ekstra bir durum olmaz soketleri zorlama yeter.
Kasanın kullanım kılavuzunda gösterir mi kiDostum en fazla kasaya zarar verirsin o da tornavidayla kanırtırsan eğer. Sadece sata kablosu takıcaksın anakarta ekstra bir durum olmaz soketleri zorlama yeter.
burdaki ikinci yorumu deneyebilirsin belki?PowerBoost kasaya HDD takacak yer bulamadım, nasıl takabilirim?
Power boost vk-p3301b kasa aldım, elimde de seagate barracuda 1tb harddisk var fakat kasanın alt kısmında hdd takmak için bir yer göremedim. Bu hdd yi nereye takabilirim acaba?forum.donanimarsivi.com
Ben o gösterdiğim yere hdd yi soktum ama vidalamadım tam emin olamadığım için hdd de 6 tane vida yeri var ya o yerde sadece 3 tane var onu anlayamadımAnladığım kadarıyla HDD yi kasaya sabitleyemedin. bu yerler 3.5 inç yerleri senin HDD 2.5 ise buraya olmaz. Onun yeri yukarda bir yerdedir. 3.5 inç ise az biraz tutturup vidalama yaparak sabitleyeceksin başka oluru yok.
Göstermesi lazım ama keşke sdd alsaydınızKasanın kullanım kılavuzunda gösterir mi ki
Ben o gösterdiğim yere hdd yi soktum ama vidalamadım tam emin olamadığım için hdd de 6 tane vida yeri var ya o yerde sadece 3 tane var onu anlayamadım
Bir de sağ tarafta hemen güç kaynağı ve bir sürü kablo var oradan vidalamak ta zor olurAnladığım kadarıyla HDD yi kasaya sabitleyemedin. bu yerler 3.5 inç yerleri senin HDD 2.5 ise buraya olmaz. Onun yeri yukarda bir yerdedir. 3.5 inç ise az biraz tutturup vidalama yaparak sabitleyeceksin başka oluru yok.
Ssd var zaten ben 2. depolama için aldımGöstermesi lazım ama keşke sdd alsaydınız