Çözüldü✓ Ddu ile eski driverleri silme

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba rx 580 ekran kartım vardı onu satıp gtx 1650 ye gectim nasıl rx 580 ekran kartının driverlerini silerim diye videoları izledim herkes kullandığı ekran kartının driverlerini siliyor bende suan nvidia olduğu için biraz kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim

kafa karışacak kısım bence yok. videoyu izlerken bir yandan programa bakarak da yapabilirsin.

DDU'yu açtığında sağ tarafta kaldırmak istediğin sürücüyü seçtiğin bölüm var. orada ekran kartını, sonrasında da AMD'yi seçeceksin.
Yeni ekran kartı takacağın için soldaki menüden "Temizle ve Kapat" tıklayıp işlemin bitmesini ve bilgisayarının kapanmasını bekleyeceksin. Driver kaldırmaktaki kısmın hepsi bu kadar.

kafa karışacak kısım bence yok. videoyu izlerken bir yandan programa bakarak da yapabilirsin.

DDU'yu açtığında sağ tarafta kaldırmak istediğin sürücüyü seçtiğin bölüm var. orada ekran kartını, sonrasında da AMD'yi seçeceksin.
Yeni ekran kartı takacağın için soldaki menüden "Temizle ve Kapat" tıklayıp işlemin bitmesini ve bilgisayarının kapanmasını bekleyeceksin. Driver kaldırmaktaki kısmın hepsi bu kadar.
Hocam eski amd ekran kartı olmadığı için suanda nvidia ekran kartı takılı bir sorun olursa diye tedirgin oldum

basit aslında anlamadığınız kısım nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,082
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri