Takas Sonucu Dava Edi̇li̇yorum?

Elinde mesajlar varsa bile o mesajların arasında senin gönderdiğin videolar olacak. O mesajları verirse videoları da vermiş olur. Yani sen gerçekten ayıplı ürün vermediysen buradan bir şey çıkmaz. Var mı başka konu ?

Çalıştığına dair video kayıtların ve mesaj kayıtların varsa alıcı ürünü test edip aldıysa telefon görüşmeniz varsa ve ürünün gerçekten sağlamsa bir şey olmaz diye düşünüyorum ha bir de gitsin dava açsın masraflarına değer mi eğer yalan atıyorsa boşu boşuna kendisi daha çok masraf eder
İstediği testleri çektiğim videoları buldum ayrıca fotoğraflari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde mesajlar varsa bile o mesajların arasında senin gönderdiğin videolar olacak. O mesajları verirse videoları da vermiş olur.
Videoları aradan silip gönderirse diye korkuyorum çünkü bende o mesajlar yok ama çektiğim videolar var

İstediği testleri çektiğim videoları buldum ayrıca fotoğraflari

Videoları aradan silip gönderirse diye korkuyorum çünkü bende o mesajlar yok ama çektiğim videolar var
Polis videoları bulur merak etme silse bile çıkartırlar piyasaya. Sen, ''Ben çalıştığına dair video attım'' de yeter.

Polis videoları bulur merak etme silse bile çıkartırlar piyasaya. Sen ben çalıştığına dair video attım de yeter.
Tamamdır zaten videoda abim takası ne zaman yapcan vs diyor bende haftasonu veya bayramdan sonra diyorum ses kaydı da var videoda

Dediğim gibi sen gerçekten ayıplı ürün satmadıysan hiç bir şey olmaz.
Benim attığım videoları gördü istediği her testi attım eve gittikten sonra yok ram bozuk garantiye gönderdim değişti işlemci de şimdi gitti felan demeye başladı dün

Ben sağlam verdim lakin attığım videolar bende durmuyor format attığım için telefona her şey gitti :(
Dava açar ise sizin o şahısa attığınız videolar vs incelenir.
Engelleyin geçin hiç stres yapmanıza gerek yok çıkın bi nefes alın hocam
Siz hangi gün sattınız hangi gün bozuk bu dedi hangi gün işlemci değişti dedi?

Benim attığım videoları gördü istediği her testi attım eve gittikten sonra yok ram bozuk garantiye gönderdim değişti işlemci de şimdi gitti felan demeye başladı dün
Bir şey olmaz dostum. Sen ona tek bir şey söyle açtığın davayı kazanamazsan senden misliyle geri alırım de yeter bence. Muhtemelen yalan söylüyor.

Testleri yapıp vermişsin işlemci de öyle 1 günde bozulacak parça değil eğer adam işsizse dava açar sadece biraz uğraşırsınız ama haklı olan taraf sizsiniz sıkıntı yok büyük ihtimalle öyle bir işe kalkışmayacaktır zaten

engelle geç. dava açarsa sana tebligat gelecektir. geldiği gibi sende gerekli kanıtları sunarsin. Engeller geçerdim ben. sen bir firma değilsin alıcı alırken testini yapsaydi. Aldıktan sonra aglamanin faydasi yok. Mahkemede gorusuruz bebegimmmm yaz gec:)

Engelle geç adamı. Delil olarak sunacağı bir şey yok ayrıca adalet sistemi çok hantal belki 3 yıl belki 5 yıl sürer sonuç alması dava açsa bile. kafanı yorma

Korkma bosver hicbirsey çıkmaz alirken kontrol etseydi gerizekali herif.
Uyarı yedin ama iyi dedin👍

Ortada resmi bir şey yok bir şey yapamaz.
Kim bilir kasaya ne işkenceler çektirdi yazık kasaya iş görmez olunca da sana geri vermek istiyor. Yazık ki ne yazık.

Uyarı yedin ama iyi dedin👍

Ortada resmi bir şey yok bir şey yapamaz.

Kim bilir kasaya ne işkenceler çektirdi yazık kasaya iş görmez olunca da sana geri vermek istiyor. Yazık ki ne yazık.
Yedik yapacak birsey yok

Geri