FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Katılım
- 10 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 5,107
- Reaksiyon skoru
- 2,156
6 tane var ayrıca 13 tane benchmark ve baska test fotusu var Allah'tan driver yedeklemis yeterli miRemsen yalan söylediği belli. Ve elinde birtane bile test videosu varsa hiçbirşey yapamaz xD
%100 yeterli korkma hibişi olmaz ya sal gitsin mesajlarına bakmana bile gerek yok6 tane var ayrıca 13 tane benchmark ve baska test fotusu var Allah'tan driver yedeklemis yeterli mi![]()
Engel attım%100 yeterli korkma hibişi olmaz ya sal gitsin mesajlarına bakmana bile gerek yok![]()
Hocam peki ben laptopu satabilirmiyim riskli olurmu bu tür olay varken sıcak sıcağına Macbook proya geçmek istiyorum da%100 yeterli korkma hibişi olmaz ya sal gitsin mesajlarına bakmana bile gerek yok![]()
Amann Geç gitsin yaaaEngel attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki ben laptopu satabilirmiyim riskli olurmu bu tür olay varken sıcak sıcağına Macbook proya geçmek istiyorum da
Anakartin bozuldu bence incehesapta gönderdim 15 gün sadece beklettiler birebir değişim çıktı 44 gün bekledim tam belgeleri bile ahla duruyordur adamın ram gitmiş yenisi hemen gelmiş işlemci gitmiş yenisi hemen gelcekmis çok hızlı çalışıyor adama bu sistem sanırım ayrıca adama dedim memtesti fln neyle yaptın xmp açık halde yapmış eror vermiş sonra normal yap dedim yapmadı bile değiştirdiğini söyledi kolpa atıyor gibime geldiXMP açıkken memtest yapılmaz yapılırsa da ürünün zarar görme ihtimali mevcut diye biliyorum.
İşlemcinin değiştiğine incehesap hemen nasıl karar verip değişim yapmış? Mouseım bozulmuştu incehesaba gönderdim bana 25 gün sonra gelmişti.
Alıcı kısacası kendi yaptığı hatası yüzünden suçu size yıkmaya, bana ayıplı mal verdin ben laptopı geri istiyorum baskısı oluşturarak suçu tamamen sizin kabullenmenizi istemiş. Ama istediğini beceremeyince de dava ile tehdit etmiş.
Alıcı sizi mahkeme ile tehdit ederek kendisini suçlu duruma düşürmüş. Mahkeme oldu diyelim siz de hakime alıcı beni mahkemeye verme ile tehdit etti dersin o zaman sen haklı duruma çıkarsın.
Ayrıyeten mahkemeye verse de hemen çözüleceğini mi zannediyor? Arkadaşımın babası 6 yıldır mahkeme yoluyla tazminatını alamıyor, alıcı neyin kafasında yahu?
Uzun lafın kısası engelle geç.
Zaten ben ne zaman birine bişey sarsma ya amcası yada babası avukat ben anlamıyorum bu devlette birsuru avukat var niye hala işler 10 sene öncekinden daha yavaş işliyor kafayı yicemXMP açıkken memtest yapılmaz yapılırsa da ürünün zarar görme ihtimali mevcut diye biliyorum.
İşlemcinin değiştiğine incehesap hemen nasıl karar verip değişim yapmış? Mouseım bozulmuştu incehesaba gönderdim bana 25 gün sonra gelmişti.
Alıcı kısacası kendi yaptığı hatası yüzünden suçu size yıkmaya, bana ayıplı mal verdin ben laptopı geri istiyorum baskısı oluşturarak suçu tamamen sizin kabullenmenizi istemiş. Ama istediğini beceremeyince de dava ile tehdit etmiş.
Alıcı sizi mahkeme ile tehdit ederek kendisini suçlu duruma düşürmüş. Mahkeme oldu diyelim siz de hakime alıcı beni mahkemeye verme ile tehdit etti dersin o zaman sen haklı duruma çıkarsın.
Ayrıyeten mahkemeye verse de hemen çözüleceğini mi zannediyor? Arkadaşımın babası 6 yıldır mahkeme yoluyla tazminatını alamıyor, alıcı neyin kafasında yahu?
Uzun lafın kısası engelle geç.
Hayırdır incehesap garanti süreci işlerini 1 güne mi düşürmüş kolpacı p. peyseAnakartin bozuldu bence incehesapta gönderdim 15 gün sadece beklettiler birebir değişim çıktı 44 gün bekledim tam belgeleri bile ahla duruyordur adamın ram gitmiş yenisi hemen gelmiş işlemci gitmiş yenisi hemen gelcekmis çok hızlı çalışıyor adama bu sistem sanırım ayrıca adama dedim memtesti fln neyle yaptın xmp açık halde yapmış eror vermiş sonra normal yap dedim yapmadı bile değiştirdiğini söyledi kolpa atıyor gibime geldi
Bende anlamadım daha yeni salı günü değişim mi ne istemiş bugün cuma 3 günde kontrol edilmiş ve işlemci yanmış demişler ben 1 ay kullandım yanmadı adamda 2 günde yandı ben yakmisimHayırdır incehesap garanti süreci işlerini 1 güne mi düşürmüş kolpacı p. peyse
Oldu o zaman benim babam cumhuriyet savcısıAnakartin bozuldu bence incehesapta gönderdim 15 gün sadece beklettiler birebir değişim çıktı 44 gün bekledim tam belgeleri bile ahla duruyordur adamın ram gitmiş yenisi hemen gelmiş işlemci gitmiş yenisi hemen gelcekmis çok hızlı çalışıyor adama bu sistem sanırım ayrıca adama dedim memtesti fln neyle yaptın xmp açık halde yapmış eror vermiş sonra normal yap dedim yapmadı bile değiştirdiğini söyledi kolpa atıyor gibime geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten ben ne zaman birine bişey sarsma ya amcası yada babası avukat ben anlamıyorum bu devlette birsuru avukat var niye hala işler 10 sene öncekinden daha yavaş işliyor kafayı yicem![]()
Adam incehesapa verdiğine dair SS veya belge atmadı ram değiştirdiğinde dair belge veya SS bile atmadıOldu o zaman benim babam cumhuriyet savcısı![]()
İşlemci ve Ram arızalanması nadir parçalardan birisidir. İşlemciyi üreten firma ne testlere sokarak piyasaya sürüyor senin memtest yapmanla mı bozulacak. Belki de işlemciye aşırı overclock yapıp ısıdan dolayı zarar verdirtmiştir, nereden bileceğiz?Bende anlamadım daha yeni salı günü değişim mi ne istemiş bugün cuma 3 günde kontrol edilmiş ve işlemci yanmış demişler ben 1 ay kullandım yanmadı adamda 2 günde yandı ben yakmisimonu geçtim adam dün hala diyordu ki ürün dediğin gibi ay i fpsleri veriyor sıkıntı yok orda drop oluyor la havle ben mi drop yaptırıyorum ben napim
Mı ayrıca adamın laptopumda coil whine çıktı aceri aradım 4 mail çektim hepsi de duruyo ama garantili ürün diye ben adama yazıp dava etcem demedim çünkü gitsem mahkeme de eki git garantiye ver adam mı coil whine yaptırıyor garantili mal yani 1 aylık parçalarım gönder bananeAdam incehesapa verdiğine dair SS veya belge atmadı ram değiştirdiğinde dair belge veya SS bile atmadı![]()
Ben sıcaklık testleri ve 3dmark testleri attım kendisi de dedi sıfır işlemci ile aynı puanları almış sorunu yok işlemci de forza 5 de prime 95 testinde 72 dercee üstünü gormediİşlemci ve Ram arızalanması nadir parçalardan birisidir. İşlemciyi üreten firma ne testlere sokarak piyasaya sürüyor senin memtest yapmanla mı bozulacak. Belki de işlemciye aşırı overclock yapıp ısıdan dolayı zarar verdirtmiştir, nereden bileceğiz?
Şunu hiçbir zaman unutma yalancılar her zaman masumu oynar.