FİFA 23 İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAR?

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba fifa 23 ön siparişe açıldı ve 28 ekimde cadılar bayramı indirimi var o zaman indirime girecek mi acaba ona göre satın alacağım.En erken ne zaman indirime girer ?

Yeni çıkan şeyler indirimden etkilenmiyor. Yaz indirimlerinde olabilir ama noel indirimleride olacağını pek sanmıyorum

Arkadaşlar merhaba fifa 23 ön siparişe açıldı ve 28 ekimde cadılar bayramı indirimi var o zaman indirime girecek mi acaba ona göre satın alacağım.En erken ne zaman indirime girer ?
Gamepassten ücretsiz verilmeden 1 ay önce yani önümüzdeki sene bu zamanlar. Baştan başlayıp FUT oynayayım diyorsan mecbur o parayı ödeyecen

Pek sanmıyorum indirime gireceğini

Oyun henüz yayınlanmadı yakın zamanda indirim çok zor. Ne kadarlık bir indirim bekliyorsun bilmiyorum ama 2. el bölümünde ilan verdim bir kontrol edebilirsin. Zaman zaman farklı oyunlar ekleyip fiyatlarda güncelleme yapacağım.

Yılbaşı indirimlerinde belki bir %10 indirime falan girebilir.

5 senedir fifa fiyatlarının takip ederim oyun çıktığı zamanlarda %15 gibi bir indirim gelir sonra aralık ayında %40 %50 arası ocak gibi de %50 ve %60 arası bir indirim gelir

5 senedir fifa fiyatlarının takip ederim oyun çıktığı zamanlarda %15 gibi bir indirim gelir sonra aralık ayında %40 %50 arası ocak gibi de %50 ve %60 arası bir indirim gelir
Çıktıktan ne zaman sonra gelir o indirim fut oynuyorum geri kalmakta istemiyorum

Steam de indirime giriyor 200 tl ye düşüyor du oyun çıktıktan sonra steamı takip et fifa 21 çıktığı zaman bir kaç sonra 200tl ye düşmüştü

200 TL gibi fiyatlar yeni çıkacak FIFA 23 gibi bir oyun için imkansız. Fifa 21 oyununda o kadar indirim olmasının sebebi son zamanlarında steam platformuna eklemesiydi.

Tahminimce Çıktıktan 2 ay sonra indirim olur

fifa 24 çıkmadan 2 3 ay once fln

Geri