Faruk Emre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
Simdi ben itopyadan arctis 5 alsam sizce kac gune kargoya verilir bu arada Bursa da yasiyorum
Knk en az 1 haftası rahat var benim mouse ğadı daha yeni verdiler kargoya çok yoğunlarSimdi ben itopyadan arctis 5 alsam sizce kac gune kargoya verilir bu arada Bursa da yasiyorum
O biraz gec oluyor ya o zamanEn gec 2 haftaya eline ulasir
Oyle dedim diye o kadar uzun surmez daha erkende gelebilirO biraz gec oluyor ya o zaman
Peki arctis 5 in beyazini baska bir yerde bulabilir miyim link verir misiniz bulabilirseniz
Amazon hakkinda bilginiz var mi hocam?Oyle dedim diye o kadar uzun surmez daha erkende gelebilir
Hocam amazon ne kadara getirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon hakkinda bilginiz var mi hocam?
Gormustum yazdiklarindan hocam o satici arctis 5 satiyorsa link verebilir misinAmazonu bilmiyorum alişveriş yapmadım ama aliexpress üzerinden yaptım birçok kez.
Güvendiğim bir satıcı var genellikle ordan yapıyorum paketin üstüne düşük fiyat yazıyor ve vergi az geliyor.
Maalesef ama aliexpress üzerinden çoğu satıcıya kendi isteğinle paketin üstüne düşük fiyat yazdırabilirsin.Gormustum yazdiklarindan hocam o satici arctis 5 satiyorsa link verebilir misin