baran'
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
İnventustaki unlost x modeline bi bakmanı öneririm güzel indirimde varOnlar var sistem lazım sadece
İnventustaki unlost x modeline bi bakmanı öneririm güzel indirimde varOnlar var sistem lazım sadece
@AhmetN topladığı sistem güzel eğer Nvidia önemli değilse.
Nvidia veya AMD farketmez@AhmetN topladığı sistem güzel eğer Nvidia önemli değilse.
SSD kısmını farketmedim hiç 500gb 1700 1600 okuma yazmalı SSD çok düşük25k lık kasaya cidden 1700-1600 okuma yazmalı 500gb ssd mi koydun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
üstelik gen 3
Nvidia veya AMD farketmez
SSD kısmını farketmedim hiç 500gb 1700 1600 okuma yazmalı SSD çok düşük
Knk sistem iyi ama daha iyileri var o bütçeye teşekkürler yine deİnventustaki unlost x modeline bi bakmanı öneririm güzel indirimde var
Knk sistem iyi ama daha iyileri var o bütçeye teşekkürler yine de
Sistemde sadece ekran kartı var![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
Ekipmanların iyi değilse kalan parayla ekipma![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sisteö fiyatı 21.5k kanka yükseltebilirsin yaniSistemde sadece ekran kartı varSSD çok kötü sıvı soğutma yok
![]()
Hangisini almak delilik olurÜfff yapma be abi bu paraya bunu almak delilik olur![]()
Rami yükselttim sıvı sogutuc ekledim 26k ya çıktı sistem .dEkipmanların iyi değilse kalan parayla ekipma
Sisteö fiyatı 21.5k kanka yükseltebilirsin yani![]()
Ssdyi yükseltmedim bileHangisini almak delilik olur
Rami yükselttim sıvı sogutuc ekledim 26k ya çıktı sistem .d
HepsiniHangisini almak delilik olur
Ssdyi yükseltmedim bile![]()
Öyle duruyor vatan gibi teknoloji mağazalarına gidip orada pc toplasam daha mı pahalıya denk gelir bilgisi tecrübesi olan var mıHepsini
gayet f/p işlemci de destekliyor sıkıntı değil sıvı soğutucu koymana gerek yok 6800xt güçlü bu paraya alınır sistem kasası da güzel gold lisans psu var ram iyi değiştirme he ama ne var ben ssd değiştirdim kaldırılmış psu değiştirdim oda kalkmış.. sana kalmış tabi alternatif sistem nova ve eastergamers sistemleri var 3070ti lıHangisini almak delilik olur
Ssdyi yükseltmedim bile![]()
Vatana gidersen en az 2k daha fazla para ödersinÖyle duruyor vatan gibi teknoloji mağazalarına gidip orada pc toplasam daha mı pahalıya denk gelir bilgisi tecrübesi olan var mı