Saçlarım Dökülüyor Yaş 17

Tomhardyx

80+
Reaksiyon skoru
76
Saçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı

Saçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı
Genetiginde varsa dökülür benim amcam ve dayimlarin hepsi kel en az 2 3 bin TL harcadım özel hastanelere doktorlara genetik dokulcek kaderin bu dediler ne yazık ki d vitamini fln çok düşükse oda döküyor

• Günde 100 tele kadar saçma dökülmesi normal olarak kabul edilir.
  • Demir eksikliği saç dökülmesine sebep olur.
  • Genetikte varsa ileriki yaşlarda ekim dışında bir çözüm olduğunu bilmiyorum.

Stresten uzak dur. Sigara kullanma. Düzgün beslen. Duşta saç masajı yap. Kalitesiz şampuan kullanma.

Büyük ihtimalle genetiktir. Dayın ve Annenin babasının saç durumu nasıl?

Önerin varmı knk şampuan
Şampuan bünyeye göre ve saç yapına göre değişir. Doktora gidip hangi türlerin daha iyi geleceğini öğrenebilirsin. Bana en çok yarayan kırmızı Clear.

genetikte varsa dökülüyor bro şampuan vs vs sadece yavaşlatıyor dökülmesini

Babam neredeyse kel annemin başının önü biraz açık amcamın saçı ufak boşluklu dedeler kel dayımın saçı çok ufak boşluklu
Benim saçım dökülmüyor saçım dökülüyor demek bile saçı döken bir şey olduğu için yaşam önemli
Çok takma olacağı varsa olur.

Herhangi bir şampuan bile el avucu kadar saç dökmez.
Demek ki genetiğinizde bir şey var ondan dolayıdır.
Çözüm olaraksa:
-Şampuanı yinede kaliteli kullanın, bir anda saç dökülmesi durmaz ama hafif etkisi olabilir.
-Saç bakımınıza dikkat edin, direkt üstüne parfüm, kolonya, gibi şeyler sürmeyin.

Geri