Saçlarım Dökülüyor Yaş 17

Doktora başvurmak en mantıklı seçenek.
Sınav senesine girdiysen saç dökülmen şu an bile varsa sene içerisinde gözle görülür şekilde açıklıklar olabilir.

bioblas kullanabilirsin saçını kısa tutmaya çalış genetikte varsa bırak dökülsün ilerde ektirirsin çare gelmez ağlamaktaan ayrılırmıııı saç kökündenn

Saçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı
Genetik olabilir bence

Saçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı
ırsiyet dir. baban kel ise yapacak bir şey yok.

Olmadı ileride saç ektirirsin.
Prp veya mezoterapi denerim olmazsa umarım dedemin dayımın saçı bakımsızlık stres saç derisinde hastalık vs şeyler yüzünden dökülmüştürde genetik değildir dayımın karısının güzellik salonu vardı dayım 1-2 kez ektirdi ama sonra bıraktı kelliğe alışıyo insan heralde

Yanlış anlamayın ama bu tarz konuları konu dışı bçlümüne açmanız daha doğru olmaz mı?

Geri