Olmadı ileride saç ektirirsin.hucam yapmayın şimdi döngüye girdim saçlarım hafiften dökülüyo stres yapıcam saçlarım dökülecek ona stres yapacam dahada dökülecek ağliccm
Genetik olabilir benceSaçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı
ırsiyet dir. baban kel ise yapacak bir şey yok.Saçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı
Prp veya mezoterapi denerim olmazsa umarım dedemin dayımın saçı bakımsızlık stres saç derisinde hastalık vs şeyler yüzünden dökülmüştürde genetik değildir dayımın karısının güzellik salonu vardı dayım 1-2 kez ektirdi ama sonra bıraktı kelliğe alışıyo insan heraldeOlmadı ileride saç ektirirsin.