Neler Yeni

Saçlarım Dökülüyor Yaş 17

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Doktora başvurmak en mantıklı seçenek.
Sınav senesine girdiysen saç dökülmen şu an bile varsa sene içerisinde gözle görülür şekilde açıklıklar olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
bioblas kullanabilirsin saçını kısa tutmaya çalış genetikte varsa bırak dökülsün ilerde ektirirsin çare gelmez ağlamaktaan ayrılırmıııı saç kökündenn

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
Saçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı
Genetik olabilir bence

TahinPekmez

80+ Silver
Saçlarım çok dökülüyor ve bir çok marka denedim bıktım sabunu denedim yine döküyor du babam kel Clermen saç dökülmesine karşı onuda kullandım işe yaramadı dökülmeye karşı gelemiyorum lütfen yardım edin ve kafamın yani saç derilerin sızlıyor elimi attığım da saçıma bazen şampuan önerisi olan varmı
ırsiyet dir. baban kel ise yapacak bir şey yok.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Olmadı ileride saç ektirirsin.
Prp veya mezoterapi denerim olmazsa umarım dedemin dayımın saçı bakımsızlık stres saç derisinde hastalık vs şeyler yüzünden dökülmüştürde genetik değildir dayımın karısının güzellik salonu vardı dayım 1-2 kez ektirdi ama sonra bıraktı kelliğe alışıyo insan heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Yanlış anlamayın ama bu tarz konuları konu dışı bçlümüne açmanız daha doğru olmaz mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom