Telefon Önerisi ( Samsung )

S C O

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
Herkese Merhaba ! Arkadaşlar.

Bir Telefon Almayı Düşünüyorum Lakin Bu Konuda Pek Bilgim Yok Arkadaşlar Bu Konu Da Yardım Ederseniz Sevınırım.. İnternet Üzerinde Baktım. 1 - 2 Telefona.. Pubg Mobile Oynuyorum Bir Tek Kasmadan Donmadan Bir Telefon Öneriniz Varsa Lütfen Belirtin..

( Samsung Galaxy S10+ Veya S9 )

Bütçe: 6.000 - 7.000 TL ( Max : 8.500 )
Kullanım Amacı: Oyun Ve İş

kanka s10+ veya s9 arasında kaldıysan sana dünyada birisi neden s9u al desin?

O parayla kaçak xiaomi alırdım ben:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese Merhaba ! Arkadaşlar.

Bir Telefon Almayı Düşünüyorum Lakin Bu Konuda Pek Bilgim Yok Arkadaşlar Bu Konu Da Yardım Ederseniz Sevınırım.. İnternet Üzerinde Baktım. 1 - 2 Telefona.. PUBG Mobile Oynuyorum Bir Tek Kasmadan Donmadan Bir Telefon Öneriniz Varsa Lütfen Belirtin..

( Samsung Galaxy S10+ Veya S9 )

Bütçe: 6.000 - 7.000 TL ( Max : 8.500 )
Kullanım Amacı: Oyun Ve İş
Pubg oynuyorsan belirteyim samsung'un bataryaları çok büyük olmuyor eğer gün içinde telefona çok bakıyorsan batarya yetmez. :/

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
O parayla kaçak xiaomi alırdım ben:D

PUBG oynuyorsan belirteyim samsung'un bataryaları çok büyük olmuyor eğer gün içinde telefona çok bakıyorsan batarya yetmez. :/
Önere Bilceğin Telefon Markası Var Mı? Peki Dostum.. ( İPHONE HARİÇ )

Önere Bilceğin Telefon Markası Var Mı? Peki Dostum.. ( İPHONE HARİÇ )
O para ile kaçak olarak güzel xiaomi telefon alınır:)Model olarak ne alabilirsin bilmiyorum :/ Xiaomi 11t vardı sahibinden'e bakmıştım kaçak getiren yok gibi belki tanıdığın bir telefoncu vardır getirtirsin.

Kimse Demedi Dostum İnternet Bakınca Bana Cazip Geldi Performans Fiyat Olarak Hepsi Bu yani :D

Kaçak Olmaz Dostum Yaa Ne Yaptın ? Sende :D
Kanka 11 var bende 1 senedir telefondaki her oyunu ağır oyunlardan bahsediyorum 0 kasma ile oynatıyor yüksek ayarlarda 2. El bulunursa alınabilir bence

Poco x3 pro

Kimse Demedi Dostum İnternet Bakınca Bana Cazip Geldi Performans Fiyat Olarak Hepsi Bu yani :D

Kaçak Olmaz Dostum Yaa Ne Yaptın ? Sende :D
Ama 9-10 bin tllik telefonu 7bin TL'ye alabilirsin bence en mantıklısı bu sadece Türkiye garantisi yok o kadar.

Markasi Pocco Mu? Yoksa Telefon Modeli Bu ?

Ama 9-10 bin tllik telefonu 7bin TL'ye alabilirsin bence en mantıklısı bu sadece Türkiye garantisi yok o kadar.
Kaçak Da Alınamaz Bir Sorun Çıkarsa Ne Yapacam Peki Verdiğim Paraya Yazık Olacak Hem

Kanka 11 var bende 1 senedir telefondaki her oyunu ağır oyunlardan bahsediyorum 0 kasma ile oynatıyor yüksek ayarlarda 2. El bulunursa alınabilir bence
Bende Şuan Samunsg A20 Var Nerden? Baksan 2 Yıl Oldu 2020 De Aldım Lakın Bu Aralar Telefon'da Oyun Oynamadığım Halde '' Donma , Kasmalar '' Oluyor.. Bazen Telefon Keni Kendine Kapanıyor Bazen'de Bir Yerlere Giriyor Sanki Ben Değil O Beni Yönetiyor Yaa :D asdasd

Son düzenleme:

Kaçak Da Alınamaz Bir Sorun Çıkarsa Ne Yapacam Peki Verdiğim Paraya Yazık Olacak Hem

Bende Şuan Samunsg A20 Var Nerden? Baksan 2 Yıl Oldu 2020 De Aldım Lakın Bu Aralar Telefon'da Oyun Oynamadığım Halde '' Donma , Kasmalar '' Oluyor.. Bazen Telefon Keni Kendine Kapanıyor Bazen'de Bir Yerlere Giriyor Sanki Ben Değil O Beni Yönetiyor Yaa :D asdasd
Sorun çıkarsa almayacaksın bu kadar basit.

Sana şöyle diyim apple hayranı falan değilim direk tarafsız bakarım işe ama yazılım olarak apple çok çok önde samsungtan bak kötü demiyorum ben ama ben pubg mobileyi 4 k oynuyorum sorunsuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,552
Üyeler
185,123
Son üye
YENİÇERİAĞASI
Geri