Çözüldü✓ İnternet ethernet kablosu olmadan nasıl bağlanır

MrDucky

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar ben şimdi yeni laptop aldım acer aspire 7. Windowsu kurdum falan ama İnternet sadece ethernet ile bağlanıyor diyor. Ben mkdemden nasıl bağlarım bunu. Yardım edin lütfen

Ekler

• IMG_20220727_165416.jpg
    IMG_20220727_165416.jpg
    1.9 MB · Hit: 587
kablo ile bağlayıp wifi driverlarını kurmanız gerekiyor

Telefonu modem olarak bağlayabilirsin. USB ile

Wi-fi yı olmayan laptop mu varmış? Ya usb wi-fi adaptör alıcaksınız ya da telefonunuzu adaptör gibi kullanıcaksınız.

WiFİ driverlerını indirip kurun. Ethernetiniz yoksa telefondan indirip kablo ile bilgisayara aktarın.

Wi-fi yı olmayan laptop mu varmış? Ya usb wi-fi adaptör alıcaksınız ya da telefonunuzu adaptör gibi kullanıcaksınız.
Peki telefonu bağlasam bilgisayara.mobil veri mi kullanıyor normal modem interneti mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/support/articles/000005478/wireless.html bu siteden driveri telefona indir usb kablo ile pc ye çıkart kur

Laptop da wifi yoksa adaptör alman lazım
İşlemcim ryzen ama intel ne alaka intelden ni indirmem gerekiyor

Yanlış Bilgilendirme
Peki telefonu bağlasam bilgisayara.mobil veri mi kullanıyor normal modem interneti mi

Mobil veri yi kullanır

İşlemciyle ne ilgisi var wireless kartı genelde Intel oluyor

Telefonunu wi-fi ya bağlarsan wi-fi dan kullanırsın, yoksa mobilden kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,442
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri