Bana bir akıl verir misiniz ?

Reaksiyon skoru
28
Merhaba arkadaşalar hayırlı geceler , öncelikle sizden akıl almak istediğim birkaç konu var üşenmeyip bu yazıyı okuyup yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Ben bu sene yks ye girdim ama dersler çok umurumda değildi çünkü babam ile birlikte ticaret yapmaya başladık yazarkasa , fiş yazıcı , termal kağıt , ön muhasebe programları vs vs satıp desteğini veriyoruz . Bende yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. Fakat babamın benden istediği yazılım öğrenmem ama bu seneki aldığım puanla yazılım mühendisliği gelmiyor. Babam da seni özel yazılım kursuna yollayayım diyor . Size sorum şu 1 sene daha mezuna bırakıp yazılım mühendisliği yazsam zaman kaybı mı olur özellikle yazılım mühendisliği okuyan arkadaşlar varsa yazabilir mi . Birde benim aklımdan geçen şu özel yazılım kursuna gidip birde bu seneki puanlarımla şirketimizi büyütmeye yönelik bir bölüm okumak istiyorum işletme tarzı bir bölüm okumak mantıklı mı veya şirket yönetimi ile ilgili hangi bölüm okunabilir . Teşekkür ederim

yazılım okumayı çok istiyorsan 1 sene bekletmek mantıklı ama kısaca şöyle diyim işletme okuyanlar çok okulda ögrenmektense hiç gitmeden calısarak ögrenmek mantıklı kurslar para sorunu yoksa işine yarayabilir ama zaten okulda gösterilenden fazla göstermiyorlar

Baban yazılım öğrenmeni istediği için çok şanslısın, bir çok küçük yaşta insan öğrenmek istiyor ailesi izin vermiyor, önemsemiyor. Mezuna kalma konusunda bir şey diyemem

yazılım okumayı çok istiyorsan 1 sene bekletmek mantıklı ama kısaca şöyle diyim işletme okuyanlar çok okulda ögrenmektense hiç gitmeden calısarak ögrenmek mantıklı kurslar para sorunu yoksa işine yarayabilir ama zaten okulda gösterilenden fazla göstermiyorlar
Şöyle söyleyeyim para çok sıkıtı değil ben bir sene daha mezuna bırakırsam ve yapamazsam 1 yıl kaybım olacak ben o bir yıl kayıpta şu anki yaptığımız işi öğrenirim.

Şöyle söyleyeyim para çok sıkıtı değil ben bir sene daha mezuna bırakırsam ve yapamazsam 1 yıl kaybım olacak ben o bir yıl kayıpta şu anki yaptığımız işi öğrenirim.
iş zaten sizin 24 saat uzun bir zaman hep mevzuna kalıp hem iş ögrenmek bence kolay

İlk olarak sadece yazılım değil bilgisayar mühendisliklerine de bakın ikinci olarak birisi istediği için yazılım okursanız ya boş bir yazılımcı ya da okulu bırakırsınız. Okul başladığında 110 kişi civarı olan sınıfımız daha 2. sınıfta 60 kişi olmuştu. Son olarak eğer bir yazılım kursundan sonra ilk iş için bir torpiliniz yoksa okula gitmenizi öneririm. Ayrıca halihazırda ticaret yapıyorsanız oradan devam etmekte mantıklı bence.

İlk olarak sadece yazılım değil bilgisayar mühendisliklerine de bakın ikinci olarak birisi istediği için yazılım okursanız ya boş bir yazılımcı ya da okulu bırakırsınız. Okul başladığında 110 kişi civarı olan sınıfımız daha 2. sınıfta 60 kişi olmuştu. Son olarak eğer bir yazılım kursundan sonra ilk iş için bir torpiliniz yoksa okula gitmenizi öneririm. Ayrıca halihazırda ticaret yapıyorsanız oradan devam etmekte mantıklı bence.
Benimde yazılıma ilgim var ama 1 sene mezuna bıraksam da yazılım mühendisliğini tutturamam gibime geliyor . Üniversite de verilen eğitim ile bu özel kurslarda verilen eğitim benzer midir acaba ?

Benimde yazılıma ilgim var ama 1 sene mezuna bıraksam da yazılım mühendisliğini tutturamam gibime geliyor . Üniversite de verilen eğitim ile bu özel kurslarda verilen eğitim benzer midir acaba ?
Üniversiteye eğitimden ziyade diploma için gidiliyor. Eğitim olarak kurstan kursa değişeceği için bir şey diyemeyeceğim.

Merhaba, sektörün içinden birisi olarak yazıyorum...
Öncelikle elinde bir sene var. Bu bir seneyi kurs ve çeşitli online eğitimlerle yazılım alanında kendini geliştirmen için çok iyi bir zaman. Yazılım kursunun yanı sıra dil eğitimin içinde çalışmalar yapmanı ayrıca tavsiye ederim. Bu arada yazılım sektörü: sürekli kendini geliştirmeni, teknolojiyi takip etmeni ister. Bu da demek oluyor ki sen kendini sürekli eğitmek zorunda kalacaksın. Üniversite tercihin kaliteli bir üniversite olmadıktan sonra diplomadan ibaret olacağını bilmelisin. Eğer bu mesleğe gerçekten gönül verirsen, kendini de yetiştirirsen, yurt dışı kapılarını aralaman daha doğru olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri