Smtcee
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 822
En ufak trafik tartışmasında alüminyum sopayı gören kaçar benceBende aynı markanın alüminyumu var, çok kaliteli öneririm bu markayı
En ufak trafik tartışmasında alüminyum sopayı gören kaçar benceBende aynı markanın alüminyumu var, çok kaliteli öneririm bu markayı
Meşeyse Aliminyumdan sağlamdırAlüminyumu duruyo bende, çok iyi marka. Tahtası da sağlamdır ceviz odunu ya da meşe felansa al dursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 savaş atlattı, çiziği yok çocuğun![]()
Japonca bişiler diyip 2 3 karate hareketi yapınca 5 kilometre kaçıyolarEn ufak trafik tartışmasında alüminyum sopayı gören kaçar bence
Hocam onlar çok dandik oluyor, alacaksaniz şuan indirim varken bunu alın daha sağlam en azından ele alınca anlıyorsunuzBir ara 15/20 gibi biseye satılmıştı. Keşke o ara yakalasaydim.
Sağlam bencedeMeşeyse Aliminyumdan sağlamdır![]()
Yamate kudessai ıehJaponca bişiler diyip 2 3 karate hareketi yapınca 5 kilometre kaçıyolar
Aynı markanindi.Hocam onlar çok dandik oluyor, alacaksaniz şuan indirim varken bunu alın daha sağlam en azından ele alınca anlıyorsunuzdiğerleri normal tahtadan tavsiye etmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağlam bencede![]()
O zaman 4-5 ay öncedir hocam bu siralar o fiyatlara çok zor.Aynı markanindi.
sence bunu mu almalıyım yoksa alüminyum mu ?Bende aynı markanın alüminyumu var, çok kaliteli öneririm bu markayı
katana mı bu kanka KDLSIKEŞLXŞKafatasına vurunca 2 ye ayrılır mı?
Tahtanın eksi yönleri şunlar; yanabiliyor, kırılabiliyor. O kadarsence bunu mu almalıyım yoksa alüminyum mu ?
Buffer H31YT1706 Alüminyum Beyzbol Sopası, Asorti, 63.5 cm : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Buffer H31YT1706 Alüminyum Beyzbol Sopası, Asorti, 63.5 cm : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
sağlam olması benim için önemli, sert vuruşlar yapmayı seviyorum dayanıklı olmalı sdflkgnfd