The Walking Dead nereden izleyebilirim?

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
734
The Walking Dead dizisini izlemek istiyorum fakat 2010 da çıkan diziyi paralı üyelik satan siteler harici bulamıyorum. Ücretsiz olarak izleyebileceğim bir site mevcut mu? Dizi güzel mi?

Amazon prime üyeliği al 8 liraya. Tüm walking dead sezonları var Prime videoda. Prime gamingle bir sürü oyun ve içerik de alıyorsun 8 lira hiç bir şey yani. Reklamsız virüssüz izlersin.

Amazon prime üyeliği al 8 liraya. Tüm walking dead sezonları var Prime videoda. Prime gamingle bir sürü oyun ve içerik de alıyorsun 8 lira hiç bir şey yani.
Evet hiç bir şey fakat çok çabuk sıkılabilen bir yapıya sahibim. Birkaç bölüm izleyip salma şansım da var.

Primeden izliyorum

dizipal332.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dizipal333.com olmuş

Amazon prime üyeliği al 8 liraya. Tüm walking dead sezonları var Prime videoda. Prime gamingle bir sürü oyun ve içerik de alıyorsun 8 lira hiç bir şey yani. Reklamsız virüssüz izlersin.
Fear The Walking Dead var The Walking Dead yok.. İkisi farklı diziler. Fear The Walking Dead diğer dizinin öncesini anlatıyor.

11 sezon var mı? disney+ var ama onun dışında başka platformda var mı şu an bilmiyorum

Evet hiç bir şey fakat çok çabuk sıkılabilen bir yapıya sahibim. Birkaç bölüm izleyip salma şansım da var.
Daha bir sürü dizi ve film var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farketmemişim pardon Amazondaki Fear serisiymiş. Arkadaşın dediği gibi Disney+ var.
1659119343063.png

Netflixte de varmış.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,009
Üyeler
189,371
Son üye
QuiNex