Wi-fi Alıcı Önerisi?

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,792
Bütçe 250. 100mb do - 11mb up var.

bu ürün asus geri ödeme kampanyasıyla 350 tl ye geliyor...daha önce geri ödemeyle türkcellde 50 tl ye kadar inmişti ..değerlendirebilirsib

bu ürün asus geri ödeme kampanyasıyla 350 TL ye geliyor...daha önce geri ödemeyle türkcellde 50 TL ye kadar inmişti ..değerlendirebilirsib
Çok muq ama benim olabilecek internetimin çok üstünde. PC modemin yanında. Gereksiz iyi olur. (güzel ürün)

Hala kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ancak satın aldıktan sonra başvuru yapıyorsun sitesinden ve sana 1/2 ay içinde geri ödeme yapıyorlar.
2 ayda 30000 tl dilenebilirim. Sanırım beklemeyeceğim.

Bu arada elimde satmak için almış oldugum bir ürün var :) Ben beklerim. Fiyatta anlaşırsak yollayabilirim.

teşekkürler.

bu bana fazlasıyla yeterli

teşekkürler.

bu bana fazlasıyla yeterli
Senin bileceğin iş bişey diyemem. Forumdan oldugun için düz 200e bırakırdım unlucky zaten 1 ay içinde satılmazsa bende kullanmayı düşünüyorum. Gerçi fps oyunlarında ne olur bilemiyorum ama...

Senin bileceğin iş bişey diyemem. Forumdan oldugun için düz 200e bırakırdım unlucky zaten 1 ay içinde satılmazsa bende kullanmayı düşünüyorum. Gerçi fps oyunlarında ne olur bilemiyorum ama...
Taş gibi. Bence kendin kullan.

Geri