Bütçe 250. 100mb do - 11mb up var.
Sanırım alacağım. Abdullah abide videosunu çekmişKingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol
Kingboss Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok muq ama benim olabilecek internetimin çok üstünde. PC modemin yanında. Gereksiz iyi olur. (güzel ürün)ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 Dual Band USB Adaptör
Birlikte gelen USB uzatma kablosu sayesinde USB-AC58 adaptörü istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz Bu özgürlük ile en iyi sinyali bulmak için ince ayar yapabilir ve en iyi çekim gücünü elde…www.gaming.gen.tr
bu ürün asus geri ödeme kampanyasıyla 350 TL ye geliyor...daha önce geri ödemeyle türkcellde 50 TL ye kadar inmişti ..değerlendirebilirsib
pardon 150 tl ye geliyor 350 değil...Çok muq ama benim olabilecek internetimin çok üstünde. PC modemin yanında. Gereksiz iyi olur. (güzel ürün)
Hala kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ancak satın aldıktan sonra başvuru yapıyorsun sitesinden ve sana 1/2 ay içinde geri ödeme yapıyorlar.ooo. Nasıl geri ödemeyi alacağım?
2 ayda 30000 tl dilenebilirim. Sanırım beklemeyeceğim.Hala kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ancak satın aldıktan sonra başvuru yapıyorsun sitesinden ve sana 1/2 ay içinde geri ödeme yapıyorlar.
Bu arada elimde satmak için almış oldugum bir ürün var Ben beklerim. Fiyatta anlaşırsak yollayabilirim.2 ayda 30000 TL dilenebilirim. Sanırım beklemeyeceğim.
teşekkürler.Bu arada elimde satmak için almış oldugum bir ürün var Ben beklerim. Fiyatta anlaşırsak yollayabilirim.
Senin bileceğin iş bişey diyemem. Forumdan oldugun için düz 200e bırakırdım unlucky zaten 1 ay içinde satılmazsa bende kullanmayı düşünüyorum. Gerçi fps oyunlarında ne olur bilemiyorum ama...teşekkürler.
Kingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol
Kingboss Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu bana fazlasıyla yeterli
Taş gibi. Bence kendin kullan.Senin bileceğin iş bişey diyemem. Forumdan oldugun için düz 200e bırakırdım unlucky zaten 1 ay içinde satılmazsa bende kullanmayı düşünüyorum. Gerçi fps oyunlarında ne olur bilemiyorum ama...