Yardım 3XL mouse pad önerir misiniz?

supremos

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
700
Steelseriesin 3XL modelini almayi dusunuyorum hosuma gitti ama biraz pahalı sanki onun gibi mouse pad önerilerinizi atarsaniz sevirim

3XL dediğin her markada farklı boyutlarda olabilir. Sen tam olarak istediğin boyutu yazsan daha iyi olur.

Steelseriesin 3XL modelini almayi dusunuyorum hosuma gitti ama biraz pahalı sanki onun gibi mouse pad önerilerinizi atarsaniz sevirim
alma o mousepadi ya parana yazık bende porgeden qck heavye geçtim 150 liralik mousepadin hemen hemen aynısı kalınlık olarak falan daha iyi olabilir ama 5 kat pahalı olcak o kadar

steelseries mousepadler güzel, param var alırım diyorsanız alabilirsiniz.

steelseries mousepadler güzel, param var alırım diyorsanız alabilirsiniz.
parasının hakkını vermiyor hocam aktif olarak kullanıyorum güzel mi güzel çok memnunum ama bu parayı hak etmiyor
IMG20220730142705.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek geçerim küçük olması senin için sorun değilse klasse longtenge çöq 1000 liralık tiger longtengin birebir aynısı

120X60 Boylarında xrades mouse pad var bir bakın derim ben de 3xl mouse pad arayışındayım. 2.el bulabilirsem steelseries olanı alacağım bulamazsam xrades olanı alacağım.

parasının hakkını vermiyor hocam aktif olarak kullanıyorum güzel mi güzel çok memnunum ama bu parayı hak etmiyorAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek geçerim küçük olması senin için sorun değilse klasse longtenge çöq 1000 liralık tiger longtengin birebir aynısı
450₺ ye XXL rgb li olan versiyonunu aldım 2 sene önce hala kullanıyorum kaliteli güzel bir mouse, e-spor tarzında oyunlar oynuyorsanız fiyatının hakkını verir. hikaye tabanlı oyunlar için gerek yok bu kadar pahalıya.

450₺ ye XXL rgb li olan versiyonunu aldım 2 sene önce hala kullanıyorum kaliteli güzel bir mouse, e-spor tarzında oyunlar oynuyorsanız fiyatının hakkını verir. hikaye tabanlı oyunlar için gerek yok bu kadar pahalıya.
kaliteli zaten kötü demedim ama endgame varken gerek yok

Geri