Yardım klavye önerisi (red switch, rgb)

Kızma ama rgb ile rainbow un farkı ne?
neden kızayım ki, RGB red, green, blue renkler ile istediğiniz renkleri oluşturabilmenizi sağlar, rainbow ise sabittir değiştiremezsiniz sadece gökkuşağında olan renkleri kullanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazım kurallarına uyman garip bir şekilde kafamı karıştırdı. Sanırım bu gece uyuyamıycam 😐. Red switch klavye bulursan yazarmısın?
rk g87 güzel klavye renk takıntın yoksa alabilirsin, yoksa redragon k552 var rainbow, klavyeler tkl ve kaliteli, rgb sizin için önemli değilse 2 klavyeyide öneririm.

neden kızayım ki, RGB red, green, blue renkler ile istediğiniz renkleri oluşturabilmenizi sağlar, rainbow ise sabittir değiştiremezsiniz sadece gökkuşağında olan renkleri kullanır.

rk g87 güzel klavye renk takıntın yoksa alabilirsin, yoksa redragon k552 var rainbow, klavyeler tkl ve kaliteli, rgb sizin için önemli değilse 2 klavyeyide öneririm.
Redragon Dark Avenger

ve kumara arasındayım.

Gamebooster g918 fire storm red aldım bozulsa bir daha alırım böyle bi rgb yok. Çınlama da kesildi basmama çift basma vs de yaşamadım şükür.

80tl aşıyor ama yer yer 700tl olduğuda oluyor

Renkleri kapatabiliyoruz değilmi rk g87 ve k552 de. Yani düz ışıksız kullanmaktan bahsediyorum

Geri