Windows 11 RAM Kullanım Değerleri Nasıl?

Rawies

80+
Reaksiyon skoru
4
Windows 11 21H2 performans sürümü kurdum. Açıkçası Windows 10'dan daha iyi performans alıyorum. Ama yine de Windows 10 arasında kararsız kaldım. 8 GB RAM ile kullanıyorum. Ekte RAM kullanım değerleri bulunuyor. Sizce normal mi? Arkada Spotify, Google ve Discord açık. Ayrıyeten boşta 1,4 GB bazen 1,2 GB RAM civarı kullanıyor.

Ekler

• unknown.png
    unknown.png
    75.9 KB · Hit: 113
Windows 11 21H2 performans sürümü kurdum. Açıkçası Windows 10'dan daha iyi performans alıyorum. Ama yine de Windows 10 arasında kararsız kaldım. 8 GB RAM ile kullanıyorum. Ekte RAM kullanım değerleri bulunuyor. Sizce normal mi? Arkada Spotify, Google ve Discord açık. Ayrıyeten boşta 1,4 GB bazen 1,2 GB RAM civarı kullanıyor.
ramın mhz'i çok düşük

Normal değerler.

bende böyle win11 kullanıyorum

Ekler

• bende böyle win11 kullanıyorum.png
    bende böyle win11 kullanıyorum.png
    36.1 KB · Hit: 87
en optimize işletim sistemi windows 7dir en düşük ram kullanımını istiyorsan geçebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,423
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri