WHATSAPDAN GELEN MİLYONLUK HESAP?

wpn kullanarak girmişsinizdir inşallah

Güzel dostum bir siteye girerek virüs yiyemezsiniz öyle olayı aşırı abartmışsın geçmiş olsunluk bir durum yok adamı boşu boşuna stresse sokmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ipnizden hiçbir şey yapamazlar.
Hocam bende öyle düşündüm cs / google / mta gibi oyunlardan da milyonlarca insana ip lerimiz gidiyor

Hemen parayı kendi hesabına aktarabilmek için gerekli devede kulak 300 doları adamlara gönder de dolandırıl.

Dostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
siteye girdim giriş yaptım doğru göründü. başka bir insanın maili ve cüzdanı var ? Olay nedir böyle bir şey yaşayan var mı?
hocam geçmiş olsun bildiğiniz güvendiğiniz bilgisayrdan anlayan birine danışının büyük ihtimalle virüs girdi

Bana da geldi zenginim artık

1659359946669.png

site böyle görünüyordu

Hocam arkadaş daha VPN bile yazmayı bilmiyor siz rahat olun kendi bilgilerinizi vermediğiniz sürece sıkıntı yok.
Hernagi bir bilgi vermedim sadece siteye giriş ekranında wp den verilen isim ve şifreyi yazdım giriş yaptım az dolaşıp çıktım

hocam geçmiş olsun bildiğiniz güvendiğiniz bilgisayrdan anlayan birine danışının büyük ihtimalle virüs girdi
Hocam bir şey indirmedim etmedim bilgi vermedim nasıl giriyor vrüs?

Önemli bir bilgi veya hesap girmediğin dosya yükleyip çerez kabul etmediğin sürece problem olmaz.

Güzel dostum bir siteye girerek virüs yiyemezsiniz öyle olayı aşırı abartmışsın geçmiş olsunluk bir durum yok adamı boşu boşuna stresse sokmayın.

Hocam ipnizden hiçbir şey yapamazlar.
girmez mi ipden evet çok bir şey yapamazlar ama linkten virüs bulaşır

Hernagi bir bilgi vermedim sadece siteye giriş ekranında wp den verilen isim ve şifreyi yazdım giriş yaptım az dolaşıp çıktım

Hocam bir şey indirmedim etmedim bilgi vermedim nasıl giriyor vrüs?
Hocam arkadaşlar anlamıyorlar büyük ihtimalle kafanıza takmayın virüs vesayre giremez.

Geri