CPU Sıcaklıklarına çok dikkat etmiyorum ama 60 larda dolaşdığını biliyorum. CPU kullanımı ise 40 larda oluyor diğe hatırlıyorum yanlışım varsa kontrol ederim.CPU kullanımı ve sıcaklıklar ne durumda hocam?
GPU mu CPU mu ?Kullanım ve sıcaklık değerleri nelerdir?
Oyunlar grafikleri yükseltip dener misiniz bir de hocam?CPU Sıcaklıklarına çok dikkat etmiyorum ama 60 larda dolaşdığını biliyorum. CPU kullanımı ise 40 larda oluyor diğe hatırlıyorum yanlışım varsa kontrol ederim.
çok ısınıyor dediğiniz ne ve işlemci kullanımıGTA 5 Online high ayarlarda oynuyorum ben ve GPU çok ısınıyor çok riskli :/
Çok ısınıyorsa ondan kaynaklıdır zaten hocam. Kendi sorununuzu çözdünüz.GTA 5 Online high ayarlarda oynuyorum ben ve GPU çok ısınıyor çok riskli :/
RX580 Armor kullanıyorum ama çok ısıınıyor bu sabah 90 derece gördüm ekran kartının ömrü çok uzun olmucak gibiÇok ısınıyorsa ondan kaynaklıdır zaten hocam. Kendi sorununuzu çözdünüz.![]()
Isınan GPUçok ısınıyor dediğiniz ne ve işlemci kullanımı
İşlemci kullanımı 40 lardaçok ısınıyor dediğiniz ne ve işlemci kullanımı
ısınan gpu da kaç derece işteRX580 Armor kullanıyorum ama çok ısıınıyor bu sabah 90 derece gördüm ekran kartının ömrü çok uzun olmucak gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Isınan GPU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci kullanımı 40 larda
Armor zaten isiniyor çok ısınır onlar ama 80 derece fena degil80 lerde genelde.