PC Masası Hediye Ediyorum

cevrendeki birisne vermeni tavsiye ederim masaya herkesin ihtiyacı var ama yinede sen bilirsin
Çevrem de ihtiyacı olan yok PC kullananda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka çalışma masasına ihtiyacım var ona ayıracak bütçemde yok kargolarsan kargo parasını öderim güzel bir iyilik yapmış olursun :)
Kargoya pek sıcak bakmıyorum ya kırılır bence

Reis bana verebilirsin istersen.
Kargo olarak bile yollasan yeterli. Ona bile kefilim. Umarım bizi görürsün.

Umarım gerçekten ihtiyacı olan birisi alır.

Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama sağlam sorunsuz granit mermer gibi parlıyor güzel bişey GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN BANA ÖZELDEN YAZARSA SEVİNİRİM
İyi niyetli insan benim ihtiyacim yok teşekkür ederim iyi niyetiniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben atarsam herkes ağlar knk komidinin üstünde mönitör :)
At merak ettim

Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama sağlam sorunsuz granit mermer gibi parlıyor güzel bişey GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN BANA ÖZELDEN YAZARSA SEVİNİRİM
Benim de ihtiyacım var kargo yoluyla alabilirim ama dediğin gibi kargoda zarar görme ihtimali yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,753
Üyeler
188,159
Son üye
Rebelkrone
Geri