Neler Yeni

PC Masası Hediye Ediyorum

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
ben almak isterim bilgisayar aldım ancak masam çok küçük geliyor fareyi çevirmekde çok zorluk çekiyorum sürekli havaya kaldırmak zorunda kalıyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu arada masa da böyle duruyor sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

HOCAM GÜNGÖRENDE OTURUYORUM VE İHTİYACIM VAR. COK MAKBULE GECER BE
Yakınsın kap bı araç gel al

Ekler

• IMG_20220605_175608.jpg
    IMG_20220605_175608.jpg
    3.9 MB · Hit: 31

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
Hayrına eski psu ekran kartı vermek isteyen varsa kabul edebilirim masada boş duruyor kasa

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama sağlam sorunsuz granit mermer gibi parlıyor güzel bişey GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN BANA ÖZELDEN YAZARSA SEVİNİRİM
Kanka göndermediysen belki şuan en çok ihtiyacı olan benimdir gaziantepe yeni taşındık eski ev eşyaları konyada kaldı burda sadece babam olduğu icin masa falan almamışlar bende bilgisayar aldim yüksek bütçeyle aldığım için param kalmadı ciddiyim bilgisayar gelince koltukdami oynucam yeremi kurcam onu düşünüyorum antepe gönderemem dersen canın sağolsun yada birine verdiysen umarim o kişinin işini görmüştür

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kanka göndermediysen belki şuan en çok ihtiyacı olan benimdir gaziantepe yeni taşındık eski ev eşyaları konyada kaldı burda sadece babam olduğu icin masa falan almamışlar bende bilgisayar aldim yüksek bütçeyle aldığım için param kalmadı ciddiyim bilgisayar gelince koltukdami oynucam yeremi kurcam onu düşünüyorum antepe gönderemem dersen canın sağolsun yada birine verdiysen umarim o kişinin işini görmüştür
Valla kargoya çok sıcak bakmıyorum ya yazık masa kırılır kesin kargoda bence

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Ben saglamlastiririm montaj ile alakalı ekipmanlarım var tabi anadolu yakası olursa 😀

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Karar senin ama bizim ülkede bedava söz konusu olduğunda almak isteyen epey çok olur ihtiyacı olsada olmasada. O nedenle gerçek ihtiyaç sahibini bulman zor gibi.

Top Bottom