PC Masası Hediye Ediyorum

ben almak isterim bilgisayar aldım ancak masam çok küçük geliyor fareyi çevirmekde çok zorluk çekiyorum sürekli havaya kaldırmak zorunda kalıyorum

Bu arada masa da böyle duruyor sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HOCAM GÜNGÖRENDE OTURUYORUM VE İHTİYACIM VAR. COK MAKBULE GECER BE
Yakınsın kap bı araç gel al

Ekler

• IMG_20220605_175608.jpg
    IMG_20220605_175608.jpg
    3.9 MB · Hit: 44
Hayrına eski psu ekran kartı vermek isteyen varsa kabul edebilirim masada boş duruyor kasa

Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama sağlam sorunsuz granit mermer gibi parlıyor güzel bişey GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN BANA ÖZELDEN YAZARSA SEVİNİRİM
Kanka göndermediysen belki şuan en çok ihtiyacı olan benimdir gaziantepe yeni taşındık eski ev eşyaları konyada kaldı burda sadece babam olduğu icin masa falan almamışlar bende bilgisayar aldim yüksek bütçeyle aldığım için param kalmadı ciddiyim bilgisayar gelince koltukdami oynucam yeremi kurcam onu düşünüyorum antepe gönderemem dersen canın sağolsun yada birine verdiysen umarim o kişinin işini görmüştür

Kanka göndermediysen belki şuan en çok ihtiyacı olan benimdir gaziantepe yeni taşındık eski ev eşyaları konyada kaldı burda sadece babam olduğu icin masa falan almamışlar bende bilgisayar aldim yüksek bütçeyle aldığım için param kalmadı ciddiyim bilgisayar gelince koltukdami oynucam yeremi kurcam onu düşünüyorum antepe gönderemem dersen canın sağolsun yada birine verdiysen umarim o kişinin işini görmüştür
Valla kargoya çok sıcak bakmıyorum ya yazık masa kırılır kesin kargoda bence

Ben saglamlastiririm montaj ile alakalı ekipmanlarım var tabi anadolu yakası olursa 😀

Karar senin ama bizim ülkede bedava söz konusu olduğunda almak isteyen epey çok olur ihtiyacı olsada olmasada. O nedenle gerçek ihtiyaç sahibini bulman zor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,957
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri