Performax Oasis nasıldır ?

bthn

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1800
Selamlar arkadaşlar,

Hem beyaz kasa olması hem de 650w 80+ olması nedeniyle Performax'ın şu kasası ilgimi çekti:

Kasa işimi her türlü görür fakat psu konusu aklıma takıldı. Sizce güvenilir midir ? Bu markayı önermezseniz maksimum 1800 TL olacak şekilde kasa+psu önerebilir misiniz ?
(kasa ve psu'yu ayrı da alabilirim farketmez.)
güvenilir değil
xpg defender pro
xpg pylon 750w
adatanın alt markası oldukça kaliteli marka performax yerine bu ikisini tercih ederdim

güvenilir değil
xpg defender pro
xpg pylon 750w
adatanın alt markası oldukça kaliteli marka performax yerine bu ikisini tercih ederdim
haklısınız fakat bütçem kasa+psu için 1800 yani ikisine ayrı ayrı değil

böyle kaliteli bi ikili 2000tl ye geliyo
açıkçası perfromax psu almanı önermem üzebilir bütçe arttırmanı öneririm kaliteli bileşikler için

pckolikte
xpg defender pro 999
xpg pylon 750w 799 liraydı çok uzun süre bu fiyatta kaldılar daha yeni bitmiş indirim o yüzden önerdim hala arama kısmını bile güncellememişler
IMG_20220803_205623.jpg
IMG_20220803_205549.jpg

pckolikte
xpg defender pro 999
xpg pylon 750w 799 liraydı çok uzun süre bu fiyatta kaldılar daha yeni bitmiş indirim o yüzden önerdim hala arama kısmını bile güncellememişlerAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
evet ben de tam bu bütçede aramaktaydım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle kaliteli bi ikili 2000tl ye geliyo
açıkçası perfromax psu almanı önermem üzebilir bütçe arttırmanı öneririm kaliteli bileşikler için
selamlar bu kasa yerşne daha uygun en azından 700-800 bandında bir kasa tavsiyeniz var mı

Önerebileceğim bir kasa değil kendisi. Daha iyi seçenekler mevcut. Yukarıda arkadaşların attıkları kasalara bakmanızı öneririm.

yok beyaz olması önemli değil hocam iyi bir soğutma sağlasın yeterli

çok teşekkürler, bu kasalara zotac (çift fan) rtx 3050 ve matx anakart sığar değil mi ?

çok teşekkürler, bu kasalara zotac (çift fan) rtx 3050 ve matx anakart sığar değil mi ?
Kasaların kendi sitelerinden desteklediği anakart boyutuna ge ekran kartı uzunluk desteğine bakmani oneririm
Ama kasa atx boyutunda olduğu için muhtemelen dediğin parçalar sığar ama bi emin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,836
Üyeler
194,685
Son üye
Ahmet_42
Geri