Ryzen 5 5600Xişlemci ne model
daha fazla olmasını beklerdim, 70 derecen hiçbişey olmaz bu arada işlemci için onu da söylim ekran kartı 70 oluyosa sıkıntıooo knk o işlemciye stok fan kullanmak normal değil zaten oyun oynuyosan eğeren azından düşük bütçeli bi hava soğutma alabilirsin normal o işlemci için 70 derece, hiç kullananı dinlemedim ama bence 70 de az
![]()
75 e kadar normal derece sayılabilirRyzen 5 5600X
Stok fan için çok yüksek değil. Kasa modelin ne?Arkadaşlar ETS 2 de işlemcim 70 derece oluyor hatta geçiyor en ultra ayarlarda oynuyorum ama çözünürlük 1920x1080 değil bir tık daha düşük monitör yüzünden sizce bu sıcaklık normal midir stok fan kullanıyorum bu arada
Corsair spec delta rgbStok fan için çok yüksek değil. Kasa modelin ne?
Varmı soğutucu öneriniz acaba ? Kasa spec deltaooo knk o işlemciye stok fan kullanmak normal değil zaten oyun oynuyosan eğeren azından düşük bütçeli bi hava soğutma alabilirsin normal o işlemci için 70 derece, hiç kullananı dinlemedim ama bence 70 de az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha fazla olmasını beklerdim, 70 derecen hiçbişey olmaz bu arada işlemci için onu da söylim ekran kartı 70 oluyosa sıkıntı
Normal o zaman önü kapalı zatenCorsair spec delta rgb
Sıvı veya hava soğutucu öneriniz varmı acaba ucuz ama sağlamNormal o zaman önü kapalı zaten
valla ben soğutucu önerisi yapamam ona ilgili bi arkadaş yardımcı olsun sizeCorsair spec delta rgb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Varmı soğutucu öneriniz acaba ? Kasa spec delta
tabii ki şu ikisi 60 derecelere düşürür işlemci odaklı oyunlarda. ETS 2 de daha da düşer.Sıvı veya hava soğutucu öneriniz varmı acaba ucuz ama sağlam
O kasa ve stok fana göre normalArkadaşlar ETS 2 de işlemcim 70 derece oluyor hatta geçiyor en ultra ayarlarda oynuyorum ama çözünürlük 1920x1080 değil bir tık daha düşük monitör yüzünden sizce bu sıcaklık normal midir stok fan kullanıyorum bu arada