650 TL Klavye önerisi

Talu

80+
Reaksiyon skoru
2
max 650 TL ye red switch membran olmayan klavye onerir misiniz ?

membrane istememişsini gibi ama şahsen marka>membrane olduğundan şunları atıyorum

eğer mekanik istiyorsanız ve marka takıntınız yoksa seçenekler biraz daha fazlalaşır

membrane istememişsini gibi ama şahsen marka>membrane olduğundan şunları atıyorum

eğer mekanik istiyorsanız ve marka takıntınız yoksa seçenekler biraz daha fazlalaşır
Ben de ucuza mekanik klavye almak yerine kaliteli bir membran almayı mantıklı bulmuştum. Hyperx Alloy Core var bende, çok memnunum

Ben de ucuza mekanik klavye almak yerine kaliteli bir membran almayı mantıklı bulmuştum. Hyperx Alloy Core var bende, çok memnunum
bilmiyorum brom uzun bir süredir membran bir klavye kullanıyorum ve hissiyatı hosuma gitmiyor açıkçası

brom membran istemiyorum demistim fakat attigin butun klavyeler membran klavye uzun bi suredir membran kullanıyorum zaten(zorunluluktan) ve hissiyati hosuma gitmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Royal Kludge G87.
bu klavyenin markasını hiç duymadım fakat her yerde bitmiş kaliteli mi ?

Son düzenleme:
brom membran istemiyorum demistim fakat attigin butun klavyeler membran klavye uzun bi suredir membran kullanıyorum zaten(zorunluluktan) ve hissiyati hosuma gitmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu klavyenin markasını hiç duymadım fakat her yerde bitmiş kaliteli mi ?
Güzel klavyedir. TTC switchleri var zaten. Bu fiyata alabileceğin en iyi klavye.

Geri