Tomb Raider 2013 Açılmıyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,653
1-2 yıl önce Türkçe yama ile oynayıp bitirdim. Şimdi dosya doğrulaması yaptım 2 kez bir şey çıkmadı Türkçe yama sildim yine açılmadı oyun. Oyun orijinal Steam'den almıştım. Epic'te de var orada açılır mı? Daha önce de oyun açılmamıştı silip tekrar indirdim yine açılmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunun grafiklerini ayarlamak için olan Launcher ekranı bile gelmiyor

Son düzenleme:
görev yöneticisinde çalıştığı görünüyor mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1.Steam de oyun listen varya oradan oyunun adını bul ve üzerindeyken sağ tıklayıp özelliklere gir.
2. Açılan ekranda güncellemeler kısmı olacak oraya gel. Otomatik güncellemeler yazan yerden Yüksek Öncelikle - diye devam eden yeri seçip daha sonra ekranda kapat yazan yere tıkla ve kapat.
3. Steam'ı kapat ve sonra yeniden aç. Oyunun olduğu yere gelip oyna iconuna tıkla. Güncelleme varsa güncelleyecektir. Oyun güncellenip daha sonra açıldığında oyundan çık.
4. İkinci adımda yaptığımı işlemi tekrar yapacağız ama bu defa Bu oyunu hep güncel tut diyeceğiz. bunu yapma sebebimiz ayarımız öğle klasın diye.
5. Birinci adımda girdiğimiz ekranı tekrar açacağız ve bu defa Yerel Dosyalar yazan yere gelip Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrulama işlemi yapacağız.
6. Ne olur olmaz diye Steam de oyun listen varya oradan oyunun adını bul ve üzerindeyken sağ tıkla ve oyunun yedeğini al.
7. Bütün bu işlemlerden sonra Türkçe yamayı tekrar kur.

1.Steam de oyun listen varya oradan oyunun adını bul ve üzerindeyken sağ tıklayıp özelliklere gir.
2. Açılan ekranda güncellemeler kısmı olacak oraya gel. Otomatik güncellemeler yazan yerden Yüksek Öncelikle - diye devam eden yeri seçip daha sonra ekranda kapat yazan yere tıkla ve kapat.
3. Steam'ı kapat ve sonra yeniden aç. Oyunun olduğu yere gelip oyna iconuna tıkla. Güncelleme varsa güncelleyecektir. Oyun güncellenip daha sonra açıldığında oyundan çık.
4. İkinci adımda yaptığımı işlemi tekrar yapacağız ama bu defa Bu oyunu hep güncel tut diyeceğiz. bunu yapma sebebimiz ayarımız öğle klasın diye.
5. Birinci adımda girdiğimiz ekranı tekrar açacağız ve bu defa Yerel Dosyalar yazan yere gelip Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrulama işlemi yapacağız.
6. Ne olur olmaz diye Steam de oyun listen varya oradan oyunun adını bul ve üzerindeyken sağ tıkla ve oyunun yedeğini al.
Kitap yazmışsın krall

• Beğen
hocam sağol ama oyun yine açılmadı uyumluluk modu filan her şeyi denedim. Epicte de var oradan mı indirim bir de?

Bazı türkçe yamalar oyunun belirli sürümlerinde geçerli oluyor.
Tomb Raider oyununda da böyle bir olay vardı, türkçe yamayı indirdiğin yerden oyunun hangi sürümüne uyumlu olduğuna bak ve oyunun özelliklerinden "Betalar" kısmına gir ve uyumlu sürümü seç.

• Beğen
Bazı türkçe yamalar oyunun belirli sürümlerinde geçerli oluyor.
Tomb Raider oyununda da böyle bir olay vardı, türkçe yamayı indirdiğin yerden oyunun hangi sürümüne uyumlu olduğuna bak ve oyunun özelliklerinden "Betalar" kısmına gir ve uyumlu sürümü seç.
Türkçe Yama indirmeden denedim oyunu silip yine açılmadı

Kitap yazmışsın krall
Yazmamış, başka forumdan direkt kopyalamış kaynak belirtmeden.

1659880116959.png

Epicten türkçe yama kurdum açıldı steam sürümü bozuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,401
Üyeler
188,101
Son üye
Mr360
Geri