❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu yaşanılan durum için 50 TL hediye çeki vereceklermis alan oldumu benim para kadem hala olmadi hediye cekide almadım ama vereceklermis dün konuştum temsilci ile

Bu yaşanılan durum için 50 TL hediye çeki vereceklermis alan oldumu benim para kadem hala olmadi hediye cekide almadım ama vereceklermis dün konuştum temsilci ile
Bana hediye çeki verdiler ama THH başvurusunu etkileyebilir diye kullanmayı düşünmüyorum şu anlık.

Afiş bile bastırmışlardi, 4/5 saat satışta kaldı. Fiyat hatasi olduğunu düşünmüyorum. Hit kasmak için yapılan bir hamle idi. Verdik thh bakalım
IMG_20220807_125305.jpg

THH şikayet edin
aşağıdaki dilekçe ile

../../.... tarihinde www.siteadresi.com internet sitesi üzerinden ......... sipariş numarası ile ".............." isimli ürünü sipariş ettim. Ürünün kampanyalı fiyatı ... TL olarak görünüyordu ve bu tutarı kredi kartımla ödedim. Oluşturduğum sipariş, haklı bir gerekçe gösterilmeden iptal edildi. Kampanyaya ilişkin ekran görüntüsü, sipariş detayları ve iptal bildirimi ekte gönderilmiştir.

Herhangi bir talebim olmadan iptal edilen sipariş nedeniyle mağduriyet yaşadım. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 6. maddesi uyarınca "Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz." Bu doğrultuda satın aldığım ürünün ödemiş olduğum bedel karşılığında tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

Bir gelişme var mı arkadaşlar?

Benimki 15'inde karara bağlandı olarak gözüküyor ama henüz aramadılar. Haftaya ararlar muhtemelen. Sonuç ne bilmiyorum yani şu anda.

Benimkide savunması geldi olarak değişti bekliyorum bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bekliyoruz

Benimki 15'inde karara bağlandı olarak gözüküyor ama henüz aramadılar. Haftaya ararlar muhtemelen. Sonuç ne bilmiyorum yani şu anda.
Merhaba ivd.gib.gov.tr üzerinden kontrol edermisiniz eğer e tebligat'a kayıt olursanız oraya anlık düşüyormuş bildiğim kadarıyla.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri