Öneri Redragon k552 vs Rampage Kb-r136

hocam evet tkl seviyosunuz ki redragonu iyi fiyata almissiniz da demek istedigim ingilizce klavyeye gerek yok güzel bi keycaps alıp ingilizce yapabilirsiniz zaten
Evet sabit değilim taşınması kolay olduğu için tkl istiyorum. Oluyor mu öyle tuşlar kolay bulunuyor mu

Evet sabit değilim taşınması kolay olduğu için tkl istiyorum. Oluyor mu öyle tuşlar kolay bulunuyor mu
evet normal bir sey gibi bulunuyo direkt her yerde satılıyo ayrıca tkl ile attıgım klavye arasındaki tek fark yon tusları hocam tkl yon tusları kısmının oldugu klavyelere denir %60 olmayan

evet normal bir sey gibi bulunuyo direkt her yerde satılıyo ayrıca tkl ile attıgım klavye arasındaki tek fark yon tusları hocam tkl yon tusları kısmının oldugu klavyelere denir %60 olmayan
Royal kludge benim de çok hoşuma gitmişti de biraz pahalı. Sanırım redragonu kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun tuşlarını nerden bulabilirim hocam link var mj

Royal kludge benim de çok hoşuma gitmişti de biraz pahalı. Sanırım redragonu kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun tuşlarını nerden bulabilirim hocam link var mj
keycapslar switch degil hocam amazon ya da herhangi bi sitede bakın sevdiginiz keycaps ı alın iste takabiliyosunuz direkt

Arkadaşlar ben de kbr-136 beyaz klavye alternatifi klavye arıyorum. Link var mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,999
Üyeler
174,040
Son üye
Kayra Akg
Geri