Neler Yeni

Öneri Redragon k552 vs Rampage Kb-r136

Megan

80+ Silver
hocam evet tkl seviyosunuz ki redragonu iyi fiyata almissiniz da demek istedigim ingilizce klavyeye gerek yok güzel bi keycaps alıp ingilizce yapabilirsiniz zaten
Evet sabit değilim taşınması kolay olduğu için tkl istiyorum. Oluyor mu öyle tuşlar kolay bulunuyor mu

NotGonna

80+ Bronze
Evet sabit değilim taşınması kolay olduğu için tkl istiyorum. Oluyor mu öyle tuşlar kolay bulunuyor mu
evet normal bir sey gibi bulunuyo direkt her yerde satılıyo ayrıca tkl ile attıgım klavye arasındaki tek fark yon tusları hocam tkl yon tusları kısmının oldugu klavyelere denir %60 olmayan

Megan

80+ Silver
evet normal bir sey gibi bulunuyo direkt her yerde satılıyo ayrıca tkl ile attıgım klavye arasındaki tek fark yon tusları hocam tkl yon tusları kısmının oldugu klavyelere denir %60 olmayan
Royal kludge benim de çok hoşuma gitmişti de biraz pahalı. Sanırım redragonu kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun tuşlarını nerden bulabilirim hocam link var mj

NotGonna

80+ Bronze
Royal kludge benim de çok hoşuma gitmişti de biraz pahalı. Sanırım redragonu kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun tuşlarını nerden bulabilirim hocam link var mj
keycapslar switch degil hocam amazon ya da herhangi bi sitede bakın sevdiginiz keycaps ı alın iste takabiliyosunuz direkt

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Arkadaşlar ben de kbr-136 beyaz klavye alternatifi klavye arıyorum. Link var mı acaba

Top Bottom