hangi klavyeyi almalıyım

fiolasty

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1300
bu iki ürün arasında kaldım kullanan veya bilen biri varsa hangisini almam gerekiyor hangisi daha iyi.

bu iki ürün arasında kaldım kullanan veya bilen biri varsa hangisini almam gerekiyor hangisi daha iyi.

Bence yön tuşları olan daha kullanışlı, 136 yani. Bu arada ilk defa mı böyle küçük klavye alıyorsunuz?

Bu fiyatlarda yurtdışı ürünü almaya okeyseniz gamakay mk61 veya royal kludge rk61 öneririm hocam. (Bangood üzerinden)

Son düzenleme:
Bence yön tuşları olan daha kullanışlı, 136 yani. Bu arada ilk defa mı böyle küçük klavye alıyorsunuz?
evet ilk defa alıcam büyük klavyem var hiç rahat olmuyor mouse fln takılıyor ondan değişiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlarda yurtdışı ürünü almaya okeyseniz gamakay mk61 veya royal kludge rk61 öneririm hocam. (Bangood üzerinden)
yani bi sorun olmaz diyorsan neden olmasın
royal kludge rk61 bu güzele benziyor ama nerden almam gerek

Son düzenleme:
evet ilk defa alıcam büyük klavyem var hiç rahat olmuyor mouse fln takılıyor ondan değişiyorum

bangood üzerinden diye belirtim ya hocam oradan sipariş verebilirsin. Alırken switch ve renk seçimine dikkat et öyle al.

Hocam benim de küçük hoşuma gidiyor ama biraz kullanmak lazım, az para da değil alışamazsam sıkıntı mesela

Bu fiyatlara çıkınca rampage almazdım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,043
Üyeler
174,050
Son üye
asminozel
Geri