F/P RTX Laptop önerisi arıyorum.

Şu nasıl?
Bunun yerine HP victus alın.

F/P'dan kastım en ucuz aslında. RTX neden şart onu söyleyeyim. 3D işlerinde inanılmaz iyi render performansı veriyorlar. 0 2060'lı sistem satılmıyor artık sanırım. O yüzden 3050'li sistem arıyorum. Monster almam.

Hocam maks forza oynarım oyun olarak. Edit vs yaparken iş görsün yeter benim için. Ama ekran kartı çok önemli 3d, ışıklandırma vs

Aralarında uçuk bir fark yok. Render olarak 4GB VRam sıkıntı çıkararabilir.

Şimdi hocam şöyle özetleyim en ucuzunu aradığım için 3050'li olanlar kadar bütçem var ama belirttiğim gibi en ucuzunu arıyorum.
Hocam bunu alın diğerlerinin işlemcisi ya düşük yada çok kötü oluyor fiyat bakımından en fp bu bu fiyatta çok kalmaz haberiniz olsun

Aralarında uçuk bir fark yok. Render olarak 4GB VRam sıkıntı çıkararabilir.
Şuan 1060 3gb var. Bundan hızlıdır bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu alın diğerlerinin işlemcisi ya düşük yada çok kötü oluyor fiyat bakımından en fp bu bu fiyatta çok kalmaz haberiniz olsun
Ahh benim elimde olsa keşke. Peder beyi ikna etmek lazım. Üstüne ne kadar koyar bilmiyorum. Hani bütçe birden 12k'ya düşebilir.

Şuan 1060 3gb var. Bundan hızlıdır bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ahh benim elimde olsa keşke. Peder beyi ikna etmek lazım. Üstüne ne kadar koyar bilmiyorum. Hani bütçe birden 12k'ya düşebilir.
Kanka ikna et eğer ikna olmaz ise işlemcisi güçlü bir şeyler almaya çalış ekran kartından kısman gerekirse bundan daha iyi fiyatta yok haberin olsun

Çok çok hızlıdır:. 4GB vram ile tasarım yapılır okey ama ağır bir oyun yapmak çok zor olur.
Dostum en son 1 hafta önce oyun oynadım oda lol hani. Ya illaki oyun oynayacam ama bu sene işimi görsün. Şu render işinden para kazanıyorum zaten. İleride durumum olursa en kralını alırım

Geri