Kredi Kartı için Banka Önerisi Verir Misiniz?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
soru başlıkta, işbankasına başvurdum lakin hala bekliyorum sizce bi sorun olur mu?

Söyle eğer içki vb icmiyorsan kuveytturk aşırı avantajlı diyebiliriz yapikredi olabilir ailem 25 yildir yapikredi kredi kartı kullaniyor bir kart ücreti var onuda eko kart ile çözdüler hani kuveytturk oneririm alkol vb kullanmiyor isen

nasıl bir sorun olabilir ki ?
iki bankada onay verirse çift kredi kartı sorun olmaz mı kart aidatı vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

enpara iyi mi sizce

Söyle eğer içki vb icmiyorsan kuveytturk aşırı avantajlı diyebiliriz yapikredi olabilir ailem 25 yildir yapikredi kredi kartı kullaniyor bir kart ücreti var onuda eko kart ile çözdüler hani kuveytturk oneririm alkol vb kullanmiyor isen
içki ne alaka

Konu gittikçe garipleşiyor

iki bankada onay verirse çift kredi kartı sorun olmaz mı kart aidatı vs

enpara iyi mi sizce

içki ne alaka
10 bankadan da kredi kartı alabilirsin.Toplam limit kartlara bölünür.Tek kart kullanırsan tüm limitin o karta tanımlanır.Kart aidatı vs bankalara göre değiştiyor hala alan var mı bilmiyorum ama emin değilim.

10 bankadan da kredi kartı alabilirsin.Toplam limit kartlara bölünür.Tek kart kullanırsan tüm limitin o karta tanımlanır.Kart aidatı vs bankalara göre değiştiyor hala alan var mı bilmiyorum ama emin değilim.
işbankası alıyor 135le 450 tl arası

enpara iyi mi sizce
Enpara pek kredi kartı vermiyor. Çok sağlam bir gelirin olsa bile genelde “başka kredi kartlarının kullanımına bakıyorlar” evet başka bir kredi kartın yoksa red yeme ihtimalin çok yüksek.

Ama olur da onay verirse aidatsız iyi bir kredi kartı.

İçkiyle alakası nedir?

Akbank bence en avantajlı kart. Şu an güzel kampanyaları mevcut.

Akbank Axess'te de yokmuş kart aidatı.

şuan çalışmıyorum, mezunum freelance den ortalama 2.5k gelirim var başvuruyorum öyle, elbet biri onay verir heralde. eylülde işe giricem o zaman alırım en kötü

Akbank Axess'te de yokmuş kart aidatı.
iyi mi peki hocam akbank axess

şuan çalışmıyorum, mezunum freelance den ortalama 2.5k gelirim var başvuruyorum öyle, elbet biri onay verir heralde. eylülde işe giricem o zaman alırım en kötü

iyi mi peki hocam akbank axess
Çalışıyor olsan alman çok kolay olurdu maaş bordrosu vs aranıyor normalde. Şey yapmayı deneyebilirsin.. Enpara kartları prim alan çalışanları getiriyorlardı teslim ediyorlardı.Normal hesap kartı bahsettiğim.O sırada kredi kartı istersen belki prim vs aldıkları için sana kredi kartı konusunda yardımcı olabilirler.

Geri