Kredi Kartı için Banka Önerisi Verir Misiniz?

hocam merhaba,akbank ile 5 dakikada kartı çıkarabiliyosunuz ilk yıl ücretsiz şekilde.Ayrıca davet kodum ile mobilden çıkarırsanız 100tl ibanınıza havale yapabilirim. Telegram : thelasttango

hocam merhaba,akbank ile 5 dakikada kartı çıkarabiliyosunuz ilk yıl ücretsiz şekilde.Ayrıca davet kodum ile mobilden çıkarırsanız 100tl ibanınıza havale yapabilirim. Telegram : thelasttango
hesabım var hocam akbank
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesabım var hocam akbank
banka kartından bahsetmiyorum bu arada hocam kredi kartından bahsediyorum, akbankın banka kartı var yoksa

çok iyiymiş ya

her puan 1 TL dimi
Evet puan meselesi güzel. Mesela steamden falan %20puan kazanıyorum. Markette 50 tl harcıyorum 10 tl puan kazanıyorum. Bu arada benimki Maximum Genç yani her kampanya seninle aynı değildir. Sonra kartın gelince bende böyle bir şey yokmuş deme.

Evet puan meselesi güzel. Mesela steamden falan %20puan kazanıyorum. Markette 50 TL harcıyorum 10 TL puan kazanıyorum. Bu arada benimki Maximum Genç yani her kampanya seninle aynı değildir. Sonra kartın gelince bende böyle bir şey yokmuş deme.
maximum genç e başvurdum hocam

maximum genç e başvurdum hocam
hedef metal american express :D

Maximum Genç ise güzel. Hem kampanyaları gerçektende gençlere göre , hem de yıllık kart ücreti yok
çalışıyosan ödüyosun öğrenciysen yok hocam ben şuan okumuyorum üniye de bu sene gitmeyeceğim üniye gittiğim zaman kart ücreti alırlar mı acaba

çalışıyosan ödüyosun öğrenciysen yok hocam ben şuan okumuyorum üniye de bu sene gitmeyeceğim üniye gittiğim zaman kart ücreti alırlar mı acaba
Ben baktığımda yok yazıyordu sitede. Ama ayrıntı kısmında öğrenci için yok çalışan için var diyorsa bilmiyorum.

iş bankası onay verdi 2bin tl limitim var 1 haftaya gelir heralde ^^

Geri