Neler Yeni

Kredi Kartı için Banka Önerisi Verir Misiniz?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
tek tek dene dostum 3 üne aynı anda çıkarsa şansına tek tek uğraşırsın kapatmaya
Teb banka hesabın enpara kredi kartı alabilirsin ya da qnb kredi kartı
o zaman iş bankasının başvurusunu bekliyim o çıkarsa diğerlerine bulaşmayım, çıkmazsa tek tek deneyeceğim kapatmak zormuş sanırım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İş Bankası
Ziraat Bankası

İkisi arasından Ziraat Bankası'nı kullanıyorum. Eğer ilk kartın olacaksa ve sadece banka kartı olarak kullanacaksan Ziraat Bankası'nı tercih edebilirsin.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Berk
hocam peki 3 farklı bankadan onay alsam iptal edebiliyor muyum? 3 kredi kartıda çıkarsa istemem yani çok fazla
Bildiğim kadarıyla kredi kartını çıkardıktan sonra hemen kapatamıyorsun ama net bilgi değil. Bence de tek tek dene.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün
o zaman iş bankasının başvurusunu bekliyim o çıkarsa diğerlerine bulaşmayım, çıkmazsa tek tek deneyeceğim kapatmak zormuş sanırım
Çıkmazsa bütün bankalara tek tek denersen sıkıntı olur raporun etkiler bu durumu her banka olumlu bakmayıp red verebiliyor yapı kredi tavsiye ederim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
İş Bankası
Ziraat Bankası

İkisi arasından Ziraat Bankası'nı kullanıyorum. Eğer ilk kartın olacaksa ve sadece banka kartı olarak kullanacaksan Ziraat Bankası'nı tercih edebilirsin.
ziraat hesabım varda ziraat e lanet olsun asla ziraat kullanmak istemiyorum hocam sağ olun yine de bizim burada ki şube çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkmazsa bütün bankalara tek tek denersen sıkıntı olur raporun etkiler bu durumu her banka olumlu bakmayıp red verebiliyor yapı kredi tavsiye ederim
haydee

Bünyamina

80+ Platinum
ziraat hesabım varda ziraat e lanet olsun asla ziraat kullanmak istemiyorum hocam sağ olun yine de bizim burada ki şube çok kötü

haydee
şubeyle ne işin var ki dostum atm den para atıp geçip gidiyorsun

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün

haydee
Ziraat kötü

Bünyamina

80+ Platinum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
şubeyle ne işin var ki dostum atm den para atıp geçip gidiyorsun
olsun hocam uygulamasıda sıkıntılı atmside sıkıntılı burda, hesabımı onaylatacağım uygulama hata veriyor, para çekeceğim ya çok dolu ya bozuk ya para kalmıyor ya da kart yutuyor, şubeye işim düşüyor çalışanlar bi garip bi öyle diolar bi böyle diyorlar bulaşmak istemiyorum o yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
soru başlıkta, işbankasına başvurdum lakin hala bekliyorum sizce bi sorun olur mu?
İş bankası ve Ziraat kullanıyorum. İş bankasından çok memnunum . Öğrenciyim ve kampanyalar bana göre. Sinemada elektronik alışverişinde ,internet alışverişinde vs pek çok yerde kampanyası var. Ve gerçekten fazla puan veriyor. Ziraat çok puan kazandırmıyor. Babamda Akbank kullanıyor ve onda da kampanyalar o kadar iyi değil. Benim gördüğüm kadarıyla kampanya ve taksit açısından en iyisi İş bankası. Bu arada Garanti Bankası da iyi onuda araştır bence, onuda kullanıyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
olsun hocam uygulamasıda sıkıntılı atmside sıkıntılı burda, hesabımı onaylatacağım uygulama hata veriyor, para çekeceğim ya çok dolu ya bozuk ya para kalmıyor ya da kart yutuyor, şubeye işim düşüyor çalışanlar bi garip bi öyle diolar bi böyle diyorlar bulaşmak istemiyorum o yüzden
nadir olan şeylerde değil şuan bile atm bozuktur büyük ihtimal her hafta bi sorun çıkıyor o yüzden iş bankasına geçtim

İş bankası ve Ziraat kullanıyorum. İş bankasından çok memnunum . Öğrenciyim ve kampanyalar bana göre. Sinemada elektronik alışverişinde ,internet alışverişinde vs pek çok yerde kampanyası var. Ve gerçekten fazla puan veriyor. Ziraat çok puan kazandırmıyor. Babamda Akbank kullanıyor ve onda da kampanyalar o kadar iyi değil. Benim gördüğüm kadarıyla kampanya ve taksit açısından en iyisi İş bankası. Bu arada Garanti Bankası da iyi onuda araştır bence, onuda kullanıyorum
aynen hocam iş bankasının kampanyaları güzel bence de başvurdum bekliyorum çıkar umarım

Bünyamina

80+ Platinum
hiç denk gelmedim böyle durumlara olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
nadir olan şeylerde değil şuan bile atm bozuktur büyük ihtimal her hafta bi sorun çıkıyor o yüzden iş bankasına geçtim

aynen hocam iş bankasının kampanyaları güzel bence de başvurdum bekliyorum çıkar umarım
En son sinemadan puan kazandım. Saat 12 den önceki Cinemaximum seanslarında %50 puan veriyor. 3 kişi gittik 156 tl ödedim ardından 78 tl puan geldi hesabıma

Top Bottom