İphone 13 şarj takılma sorunu

DOKTOR🥼

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Arkadaslar öncelikle merhaba ben 2 ci el iphone 13 aldım gayet iyi çalışıyor fakat sarj hızlı tükeniyodu ios güncelledim 15.6 ya sonra sarj taktığımda mesela 33% geldi ben telefona baktım kapatdım 10 dk sonra yeniden geldim hala 33% de kalmışdı sorun nedir arkadaşlar? Pil yüzdesi 100%

Çok sıcak olduğunda şarj duruyor. Sıcaklık nedir?

Arkadaslar öncelikle merhaba ben 2 ci el iphone 13 aldım gayet iyi çalışıyor fakat sarj hızlı tükeniyodu ios güncelledim 15.6 ya sonra sarj taktığımda mesela 33% geldi ben telefona baktım kapatdım 10 dk sonra yeniden geldim hala 33% de kalmışdı sorun nedir arkadaşlar? Pil yüzdesi 100%
Yeniden sarj koyduğumda düzeliyor sonra yine gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal

Şuan tel elimde 4 dakikadır 50% duruyor şuan

Adaptör ve kablo değiştirme şansın var mı?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 32
Zaten dükkan gibi yerden almışdım yarın adaptörü değiştireceğim kabloda bi sorun olmaz demi?
Kablo kutudan çıkmalıydı, bu şekilde verildiyse orijinal olmayabilir.

En sağlıklısı ikisini de değiştirerek denemek bence, yine de ilk etapta adaptörle denemek yeterli olabilir.

Kablo kutudan çıkmalıydı, bu şekilde verildiyse orijinal olmayabilir.

En sağlıklısı ikisini de değiştirerek denemek bence, yine de ilk etapta adaptörle denemek yeterli olabilir.
Kutusuz şekilde aldım evde orjinal adaptor vardı sorunsuz 1 saat sarj etdim 91% kadar şimdi sorunlu olanı yeniden deniyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri