350 liraya Razer Deathadder v2 iyi mi alternatifi varmı

emojesss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
97
Bütçe
350
Hocam bayadır mouse almayı düşünüyordum razer deathadder v2 satan bir yer gördüm 350 TL'ye o civarda daha iyi bir mouse varmı onu alayim varsa. Marka takıntım yok elim ortalama ve yüksek dpi seviyorum aklınıza gelen olursa önerin

Omen Reactor al deathadder v2 sorunlu
taş gibi mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bayadır mouse almayı düşünüyordum razer deathadder v2 satan bir yer gördüm 350 TL'ye o civarda daha iyi bir mouse varmı onu alayim varsa. Marka takıntım yok elim ortalama ve yüksek dpi seviyorum aklınıza gelen olursa önerin
daha iyi alternatifi yok alabilirsin

Piyasası 500 TL. Gidipte 690 liraya alma o siteden.
hocam dediğim gibi akşam indirime girecekmiş 350 TL'ye düşüyor instagramdan baktım 600 e falan almayacağım

kanka ben de fiyatını instadan gördüm siz ilgileniyorsanız bırakayim linki milletin işine yarar belki akşam 9 da başlıyormuş birkaç ürün daha var ama bana sadece mouse lazım https://www.gamemar.com/gamemar-saatlik-indirimler-pmk142
iyide bu deathadder v2 değilki v2 mini. aralarında sadece boyut farkı yok biri razer focus kullanıyor biri focus plus kullanıyor iki mouse arasında dağlar kadar fark var

hocam dediğim gibi akşam indirime girecekmiş 350 TL'ye düşüyor instagramdan baktım 600 e falan almayacağım
anladım

iyide bu deathadder v2 değilki v2 mini. aralarında sadece boyut farkı yok biri razer focus kullanıyor biri focus plus kullanıyor iki mouse arasında dağlar kadar fark var

anladım
kanka dediğim mouse diğeri v2 mini de girecek galiba öyle yazmışlar ama benim elime küçük gelir o
gir bak olm instalarına ürünlerin düşeceği fiyat orada yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri