İnsanlara yanlış yönlendirme yapmayın. Bu mouse Logitech in kullandığı Hero 25k sensörü ile birlikte dünyanın en iyi sensörleri arasında. Hatta bazı karşılaştırmalarda Razer Deathadder v2 de kullanılan Focus+ sensörünün Hero 25k sensöründen daha üstün olduğu ispat edilmiş.Herhangi bir sorunu yok, alabilirsin.
Yanlış kişiye cevap verdin herhalde. Bana göre Dünya'nın en iyi Mouse'u V2'dir zaten.İnsanlara yanlış yönlendirme yapmayın. Bu mouse Logitech in kullandığı Hero 25k sensörü ile birlikte dünyanın en iyi sensörleri arasında. Hatta bazı karşılaştırmalarda Razer Deathadder v2 de kullanılan Focus+ sensörünün Hero 25k sensöründen daha üstün olduğu ispat edilmiş.
Pardon ben başka arkadaşın mesajı alıntılayacaktım.Yanlış kişiye cevap verdin herhalde. Bana göre Dünya'nın en iyi Mouse'u V2'dir zaten.
Nesi sorunlu dostumOmen Reactor al deathadder v2 sorunlu
https://www.gamemar.com/gamemar-saatlik-indirimler-pmk142 akşam 21:00 22:00 arası indirime giriyor instagram sayfasını da takip edip indirimlerden haberdar olabilirsin. haftada 3 gün indirimi oluyor.Hocam bayadır mouse almayı düşünüyordum razer deathadder v2 satan bir yer gördüm 350 TL'ye o civarda daha iyi bir mouse varmı onu alayim varsa. Marka takıntım yok elim ortalama ve yüksek dpi seviyorum aklınıza gelen olursa önerin