350 liraya Razer Deathadder v2 iyi mi alternatifi varmı

emojesss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
97
Bütçe
350
Hocam bayadır mouse almayı düşünüyordum razer deathadder v2 satan bir yer gördüm 350 TL'ye o civarda daha iyi bir mouse varmı onu alayim varsa. Marka takıntım yok elim ortalama ve yüksek dpi seviyorum aklınıza gelen olursa önerin

Herhangi bir sorunu yok, alabilirsin.
İnsanlara yanlış yönlendirme yapmayın. Bu mouse Logitech in kullandığı Hero 25k sensörü ile birlikte dünyanın en iyi sensörleri arasında. Hatta bazı karşılaştırmalarda Razer Deathadder v2 de kullanılan Focus+ sensörünün Hero 25k sensöründen daha üstün olduğu ispat edilmiş.

İnsanlara yanlış yönlendirme yapmayın. Bu mouse Logitech in kullandığı Hero 25k sensörü ile birlikte dünyanın en iyi sensörleri arasında. Hatta bazı karşılaştırmalarda Razer Deathadder v2 de kullanılan Focus+ sensörünün Hero 25k sensöründen daha üstün olduğu ispat edilmiş.
Yanlış kişiye cevap verdin herhalde. Bana göre Dünya'nın en iyi Mouse'u V2'dir zaten.

aga öyle bir övdünüz ki hesap açtım bilgileri girdim alarm kurdum bekliyorum xd

Güzel Mouse ama malzeme kalitesi bana zayıf geldi.

350Tl'ye bulduysan çök. v2 güzel mouse, aktif olarak kullandığım mouse'lardan. 1 senedir kullandığım da var 1 haftalık da; belli bir sorununu görmedim.

Hocam bayadır mouse almayı düşünüyordum razer deathadder v2 satan bir yer gördüm 350 TL'ye o civarda daha iyi bir mouse varmı onu alayim varsa. Marka takıntım yok elim ortalama ve yüksek dpi seviyorum aklınıza gelen olursa önerin
https://www.gamemar.com/gamemar-saatlik-indirimler-pmk142 akşam 21:00 22:00 arası indirime giriyor instagram sayfasını da takip edip indirimlerden haberdar olabilirsin. haftada 3 gün indirimi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,119
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri