Flash bellek hakkinda soru

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,393
Screenshot_20220812-090148_Gallery.jpg

Hangisi daha hizlidir
Hangisi daha uzun omurlu olur fark var midir kalite acisindan

Alıntıyı görüntüle
Hangisi daha hizlidir
Hangisi daha uzun omurlu olur fark var midir kalite acisindan
Kingston USB 3.2, Sandisk USB 3.1 destekliyormuş. İşin detayını çok bilemem ama benim bildiğim o sayı yüksek olan daha hızlı oluyor. Ancak galiba Kingston olanın yazma hızı 25, Sandisk'in de 35-50 diyor kullanıcılar. Yazma hızı bariz miktarda yüksek olanı tercih etmeni öneririm (normal şartlarda).

Kalite olarak Kingston çoğu alanda güzel işler yapan bir marka, Sandisk de USB işinde çok iyi bir marka. Ben kendi tercihim olarak Kingston'ı tercih ederdim. Bana daha güvenilir ve kaliteli geliyor.

Son düzenleme:
Kingston USB 3.2, Sandisk USB 3.1 destekliyormuş. İşin detayını çok bilemem ama benim bildiğim o sayı yüksek olan daha hızlı oluyor. Ancak galiba Kingston olanın yazma hızı 25, Sandisk'in de 35-50 diyor kullanıcılar. Yazma hızı bariz miktarda yüksek olanı tercih etmeni öneririm.

Kalite olarak Kingston çoğu alanda güzel işler yapan bir marka, Sandisk de USB işinde çok iyi bir marka. Ben kendi tercihim olarak Kingston'ı tercih ederdim. Bana daha güvenilir ve kaliteli geliyor.
Sandiskin okuma hızı 130

Sandiskin okuma hızı 130
Evet okuma hızı yüksek. Benim bahsettiğim yazma hızı. Ancak kullanıcılar çok beğenmemiş o Sandisk ürününü. Kalitesiz, uçları plastik, okuma ve yazma hızları çok dalgalı ve stabil değil, çok ısınıyor gibi yorumlarda bulunmuşlar.

Kingston 3.2 diğeri 3.1 3.2 olan hızlıdır
Kingston USB 3.2, Sandisk USB 3.1 destekliyormuş. İşin detayını çok bilemem ama benim bildiğim o sayı yüksek olan daha hızlı oluyor. Ancak galiba Kingston olanın yazma hızı 25, Sandisk'in de 35-50 diyor kullanıcılar. Yazma hızı bariz miktarda yüksek olanı tercih etmeni öneririm (normal şartlarda).

Sandisk daha hızlı. Ömür konusunu bilmiyorum.
Sandiskin okuma hızı 130
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,517
Üyeler
189,101
Son üye
Uk39
Geri