Bilgisayarı Satıp Espresso Makinesi Alıyım Mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Arkadaşlar sorular aşağıdaki gibi :

1-Aşağıdaki sistem kaç para şu an satılsa?
  1. RYZEN 3100
  2. BIOSTAR B450MH
  3. PALIT 1660 Ti
  4. CRUCIAL BALLISTIX 8 GB
  5. 240 GB SATA SSD + 500 GB HDD
  6. 550 W 80+ BRONZE GAMEGARAJ PSU
  7. MSI G241 144 Hz Monitör
2-Bunu satıp aşağıdaki espresso makinesini satın alıp yerine uyduruk bir celeron işlemcili laptop almak nasıl bir fikir?

Bu makine çok ciddi indirimde. Ama babamın yeterli gücü yok. O yüzden böyle düşündüm. 3 aydır pc oynamıyorum zevk vermiyor.

1. RYZEN 3100
  2. BIOSTAR B450MH
  3. PALIT 1660 Ti
2-Bunu satıp aşağıdaki espresso makinesini satın alıp yerine uyduruk bir celeron işlemcili laptop almak nasıl bir fikir?

Bu makine çok ciddi indirimde. Ama babamın yeterli gücü yok. O yüzden böyle düşündüm. 3 aydır pc oynamıyorum zevk vermiyor.
sistem 10k-10.5k arası nezlimce
makine pahalı gibi daha ucuz bişey alıp 5500u işlemcili bir laptop almak daha mantıklı değil mi?

sistem 10k-10.5k arası nezlimce
makine pahalı gibi daha ucuz bişey alıp 5500u işlemcili bir laptop almak daha mantıklı değil mi?
Makine çok ucuz bu fiyatta. Emin misin 10 K olduğuna babama ona göre bilgi düşeceğim.

Yapma be dostum. Gerçekten değmez. Kahve bu kadar şart değil. Küçük aparatlarla da iş görülür.

Bu bilgisayarı sattığın zaman pişman olursun benden söylemesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

babama ona göre bilgi düşeceğim.
Babana bilgi düşme. Elinden alır paranı.

1. RYZEN 3100
  2. BIOSTAR B450MH
  3. PALIT 1660 Ti

Kral bi kahve makinesi bu arada ama bence bi kahve makinesine o kadar para verilmez ama kahve içmeyi seviyorsan alınabilir

Babana bilgi düşme. Elinden alır paranı
Yok ya zannetmiyorum.

şart değil. Küçük aparatlarla da iş görülür.

Bu bilgisayarı sattığın zaman pişman olursun benden söylemesi
Dostum bilmiyorum ya. Pc yi kullanmıyorum cidden. 3 aydır bir kere girip oyuna girmedim. Oyunsuz hayat da oluyormuş.
Bunun yanında kahve elbet şart değil ama o ritüellerin verdiği zevk bambaşka bir şey ya

Yok ya zannetmiyorum.

Dostum bilmiyorum ya. Pc yi kullanmıyorum cidden. 3 aydır bir kere girip oyuna girmedim. Oyunsuz hayat da oluyormuş.
Bunun yanında kahve elbet şart değil ama o ritüellerin verdiği zevk bambaşka bir şey ya
Durumum olsa bilgisayrını ben satın alırdım ama maalesef bende aynı durumdayım

Yapma be dostum. Gerçekten değmez. Kahve bu kadar şart değil. Küçük aparatlarla da iş görülür.

Bu bilgisayarı sattığın zaman pişman olursun benden söylemesi.

Babana bilgi düşme. Elinden alır paranı.
Doğum günün kutlu olsun dostum

sisem tek başına 9k desek monitör içinde 1k verdim
Peki bunun yerine alınabilir daha mantıklı bir sistem var mı alıcı buna 9 K vereceğime başkasını alırım diyebileceği bir sistem

Dostum ben bin tl civarlarındaki espresso vs makineleri de kullandım yani 5500₺ çok profesyonel işler için. Kahve dükkanınınız yoksa veya açmayı düşünmüyorsanız gereksiz masraf kesinlikle.

1. RYZEN 3100
  2. BIOSTAR B450MH
  3. PALIT 1660 Ti

Al sata gidermi bu 🙂

Peki bunun yerine alınabilir daha mantıklı bir sistem var mı alıcı buna 9 K vereceğime başkasını alırım diyebileceği bir sistem
nası yani yeni sistem mi alıcaksın

Yok ya zannetmiyorum.

ulan daha 2-3 gun once valorantta gordum seni

monitorsuz 7-7.5 arasi var sistemin ederi. daha fazla veya daha az edebilir teklife gore. monitorde MSI oldugundan iyi paraya satilabilir beklemek lazim

Geri